Celebrity News

Korona iznedrila bizaran trend: Poznate ličnosti briju glave! (video)

Korona iznedrila bizaran trend: Poznate ličnosti briju glave! (video)

Da li je to izolacija uzela svoj danak i kreirala novi bizaran trend koji uzima maha među muškarcima? Ali, i neke žene se odlučuju za ovaj veliki korak...

 

Vreme za modu i trendove kao da je potpuno stalo. Sada možemo samo da listamo magazine, gledamo lepotice u novim haljinama na modnim pistama, slušamo šta magovi novih trendova imaju da preporuče za sezonu proleće/leto 2020… Ali, sve to trenutno nemamo gde da primenimo.

Doduše, veliki broj žena nije dopustio sebi da izolacija previše utiče na njih. One, jednostavno, vole da budu lepe. Ne zbog muškaraca ili drugih žena. Već zbog sebe.

Sa muškarcima stvari stoje potpuno drugačije. I jednostavnije. I po kratkom postupku.

Budući da su frizerski saloni trenutno zatvoreni, oni momci koji ne podnose višak kose na glavi, ili poput današnjih hipstera ne mogu da imaju friz kakav žele, našli su jednostavno rešenje. U stanju su da u jednom potezu i za svega nekoliko minuta promene lični opis. Odlučuju se za novi bizaran trend. Šišanje do glave.

Aleksandra Prijović zanemela pred novim imidžom supruga Filipa Živojinovića

Pre samo nekoliko sati suprug popularne pevačice Aleksandre Prijović, Filip Živojinović objavio je na svom Instagram profilu svoju fotografiju sa novom frizurom. Ili bolje reći, bez ikakve frizure.

Filip je odlučio da u karantinu napravi veliku transformaciju, kojom je šokirana i sama Aleksandra. Da li se to desilo iz dosade ili zbog nečeg drugog, nismo sigurni, ali ako pročitamo između redova opis fotografije, možda će biti da je u pitanju ovo prvo.

- Karantin nije za svakoga - napisao je kratko Filip na Instagramu.

PREPORUČUJEMO I: Pevačica nervozna! Posvađali se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Apr 15, 2020 at 2:07pm PDT

PREPORUČUJEMO I: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krstili sina, a otkazali gala rođendansko slavlje!

Dok je njegova supruga ostala zatečena onim što je zatekla u kući, sudeći prema brojnim pozitivnim komentarima Filipovih fanova, on će izgleda ovu ’frizuru’ nositi i posle izlaska iz karantina. Nismo sigurni da će se Aleksandri dopasti ta ideja...

Bizaran trend preplavio i Ameriku

Frizerski saloni nisu zatvoreni samo u Srbiji. Muku muče i saloni u mnogim drugim zemljama. Teško je frizerima koji ne mogu da rade, pa samim tim i usreće svoje mušterije, a i plate poreze. Tako, većina nas je prinuđena da uzme makaze u svoje ruke ili mašinice, pa kud puklo da puklo…

Pošto su i u Los Anđelesu saloni zatvoreni, čuveni pevač Robi Vilijams zamolio je za pomoć svoju suprugu Ajdu Fild, a kako je ona napisala na Instagramu, ukazao joj je bezgranično poverenje.

Pogledajte kako je Ajda svog supruga ošišala na 'ćelavo'.

PREPORUČUJEMO I: Supruga Robija Vilijamsa objavila provokativan snimak! (video)

A rezultat vidimo u ovom snimku:

PROČITAJTE I: Robi Vilijams postao otac: Dečaka rodila surogat majka

I Dejvid Bekam se pridružio sve popularnijem bizarnom trendu 

Pandemija koronavirusa i kućna izolacija navela je i jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu da uzme mašinicu u ruke i promeni svoj imidž. I Dejvid Bekam je obrijao glavu.

Bivši fudbaler objavio je fotografiju na svojim društvenim mrežama, te je objasnio da “nije imao drugog izbora”.

- Nije postojao izbor, ovo je moralo da se uradi, ostanite kod kuće i budite sigurni - napisao je sportista ispod fotografije.

PROČITAJTE I: Viktorija i Dejvid Bekam pred totalnim pucanjem, sve je propalo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 3, 2020 at 1:29pm PDT

 Ćerka Brusa Vilisa se ošišala na ćelavo. Pa, zašto?

Pomenuti trend nije ostao rezervisan samo za jaču polovinu. Njemu su se, izgleda, pridružile i dame. Zaista, izolacija čini čuda. Ljudima svašta pada na pamet.

Na ovaj drastični potez, tj. šišanje na nulu, odlučila se i ćerka Brusa Vilisa, Talula (26). Slavni tata je ispunio svojoj mezimici želju, pa joj pomogao da se ošiša na ćelavo. Zapravo, skoro na ćelavo.

Pogledajte snimak u kome Brus Vilis i njegova ćerka Rumer tumače uloge frizera:

Brus Vilis i Demi Mur zajedno u izolaciji

Podsetimo se, porodica Vilis provodi dane u izolaciji zajedno, uprkos tome što su Demi Mur i Brus Vilis razvedeni već više od jedne decenije. Oni si odlučili da karantin provedu sa svoje tri ćerke i izgleda da im ni najmanje nije dosadno.

Zajednička fotografija koju su napravili u izolaciji je obišla svet, mada su se mnogi zapitali šta se to dešava sa bivšim supružnicima. I šta je sa Brusovom sadašnjom suprugom, Emom Heming...

PREPORUČUJEMO I: Ovo se ne viđa svaki dan! Brus Vilis i Demi Mur iz izolacije priredili prizor za pamćenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Apr 7, 2020 at 9:11am PDT

Nadamo se da će bizaran trend o kome smo pisali nestati posle korone. Možda i neće, ako se njega uhvate domaći i strani trendseteri...

Komentari (0)

Loading