Celebrity News

Kortni Koks žali zbog operacija: Ne znam šta sam pokušavala da uhvatim- večnu mladost?

Kortni Koks žali zbog operacija: Ne znam šta sam pokušavala da uhvatim- večnu mladost?

Glumicu Kortni Koks publika najviše poznaje kao Moniku iz kultne američke serije "Prijatelji" u kojoj nas je zabavljala krajem devedesetih godina prošlog veka.

Zahvaljujući velikoj gledanosti, Kortni je postigla veliku popularnost posle završetka sitkoma, a i pored milona na računu tada se javio prvi osećaj nesigurnosti i strah od neuspeha.

Zbog ogromnog pritiska Holivuda, ova glumica se uplašila da neće dobijati više uloge, pre svega zato što izgleda starije. Da bi zadržala mladost krenula je da posećuje estetske hirurge.

- Ogroman je pritisak kad je u pitanju izgled. Ako si žena u ovom poslu podrazumeva se da odlično izgledaš. Starenje nije lako prihvatiti, ali naučila sam lekciju. Ne znam šta sam pokušavala da uhvatim - večnu mladost? Niko to nije uspeo, ne znam zašto sam mislila da ću baš ja uspeti - rekla je Koks u intervjuu za "Ej-Bi-Si".

Tako su se plastične operacije nizale jedna na drugu, a lepa crnka više nije ličila na sebe.

- U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem - iskrena je.

Izvor: superzena.b92.net
Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading