Celebrity News

Kraj američkom snu: Razvodi se glumica Marija Karan!

Kraj američkom snu: Razvodi se glumica Marija Karan!

Izgleda da je došao kraj američkom snu. Glumica Marija Karan,  razvodi se od supruga, holivudskog producenta, Džoela Lubina!

Iako im je prognozirana svetla budućnost, nažalost njihovoj ljubavi.

Kako pišu domaći mediji došao je kraj. Nakon mnogobrojnih nesuglasica nedavno su podneli papire za razvod braka.

Kako "Blic" saznaje, bivši supružnici još uvek kriju da više nisu u ljubavi. 

- Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog - kaže naš izvor blizak glumici i dodaje:

NE PROPUSTITE:
FATALNA CRNKA SADA JE PLAVUŠA: Marija Karan prošetala beogradskim ulicama, mnogi je nisu prepoznali

- Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea. Kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji “Pet” prošle godine bila na setu sa sinom.

NE PROPUSTITE:
Na ovoj haljini pozavidela bi joj i Paris Hilton: Stil Marije Karan raspametio (foto)

Glumica Marija Karan - Ostaće uz sina u Americi

Kako "Blic" saznaje, glumica Marija Karan ipak će ostati da živi u Americi kako bi bila što bliže svom sinu.

- Marija će nastaviti da živi tamo, za sada u kući u kojoj je i do sada živela sa sinom. Kako sam načula, Džoel se iselio u stan. Ona će sada probati ponovo da se aktivira tamo na kastinzima za filmove, a otvorena je i za sve što se bude radilo u Srbiji. O odnosu sa Džoelom skoro da ni sa kim ne priča, ali u trenucima kada se jadala prijateljima to je uglavnom bilo vezano za to što on puno radi, sve češće je odsutan od kuće, dok je ona sa detetom i bez angažmana, makar povremenog. Međutim, niko nije slutio da bi to moglo dovesti do razvoda - kaže izvor za Blic. 

Kako bi "Blic" proverio tačnost ovih informacija, njihova ekipa pozvala je prelepu glumicu povodom ovih navoda, ali kako se ističe, nije odgovarala.

U jednom intervjuu za naš magazin "Story" Marija Karan izgovorila je reči koje je opisuju u potpunosti.

– Amerika nije promenila moju suštinu ni prioritete, ali dala mi je širinu i šansu da istražujem mnoge stvari kojima želim da se bavim.

Da li je razvod Marije Karan i producenta Džoela Lubina zaista istinit, ostaje da vidimo.

NE PROPUSTITE:
Marija Karan ŽIVI HOLIVUDSKI SAN, a kada čujete koliko VREDI njen stan i šta drži u njemu, zavrteće vam se u glavi

Komentari (0)

Loading