Celebrity News

Kraj ljubavi: Novakov brat RASKINUO VEZU OD ČETIRI GODINE, ovo je razlog

Kraj ljubavi: Novakov brat RASKINUO VEZU OD ČETIRI GODINE, ovo je razlog

Najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, i njegova devojka Tijana Ralić stavili su tačku na vezu nakon četiri godine zabavljanja, pišu domaći mediji.

Iako su doskoro uživali u idiličnoj vezi nedavno je došlo do zahlađenja odnosa pa je par odlučio da se raziđe.

Tijana živi u Milanu, gde studira, dok Đorđe vredno radi u Srbiji, pa je par neretko bio razdvojen što je uticalo na njihovu vezu.

https://www.instagram.com/p/Bppy0Z0FY1N/

- Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile. Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put rešili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu - otkriva za „Blic“ dobro obavešten izvor blizak paru.

O tome koliko je par bio prisan, svedoče i brojne fotografije kojima su zabeležili sve divne trenutke, a koje je Tijana često delila na Instagram.

- Gotovo da se očekivalo da će uskoro krunisati svoju vezu veridbom, ali, nažalost, došlo je do prekida i odlučili su da se se rastanu. Verovatno će ostati prijatelji ukoliko budu nastavili da se viđaju, ali je sigurno potrebno da prođe neko vreme da se slegnu utisci i da nastave dalje - dodao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BpAXLLwlElz/