Celebrity News

KRAJ prijateljstva? Jelena Karleuša i Aca Lukas OZBILJNO ZARATILI preko Instagrama!

KRAJ prijateljstva? Jelena Karleuša i Aca Lukas OZBILJNO ZARATILI preko Instagrama!

Strane domaće štampe već dva dana zauzimaju slike domaćih javnih ličnosti na proslavi rođendana jednog biznismena koji je došao u svoju domovu da sa porodicom i prijateljima proslavi.

Ovo nije promaklo pevačici Jeleni Karleuši, koja je isprovocirana ovim, iskoristila kako bi se još jednom "obratila" javnosti. Međutim, Karleuša je ovim postom na Instagramu uspela da iznervira i prijatelja, folk zvezdu Acu Lukasa koji joj je odgovorio u svom stilu.

- Samo u banana državi Srbiji u medijima možete pročitati hvalospeve o narko-dilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili. Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u "biznismene, elitu i gospodu", obrazovani mladi ljudi će bežati odavde - napisala je Jelena na svom Instagramu, a Lukas je ima šta da kaže na to:

- Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena trgovca naftom koja koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće ničim izazvana praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni - Aca Lukas - napisao je pevač u komentaru na njenu Instagram priču na šta se pevačica još jednom nadovezala:

- Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dolažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiku. Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet - deo je Jeleninog komentara.

 

View this post on Instagram

 

Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, izmedju ostalih i ja sam gost na rodjendanu kod MOG DRUGA, I VRLO USPEŠNOG BIZNISMENA, I TRGOVCA NAFTOM! KOJA, koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na odredjene osobe, jer ispadaš veoma KONTRADIKTORNA. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! DRŽI SE TI OVE BANANA DRŽAVE, JER SAMO JOŠ OVDE MOGU DA TRPE TVOJE ISPADE I BUDALAŠTINE KOJE SVE ČEŠĆE, NIČIM IZAZVANA PRAVIŠ! P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rodjendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A I SMEŠNI! #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Aug 13, 2019 at 3:19pm PDT