Celebrity News

Kraljevski apartman u Budvi samo za njih: Brena i Boba KUPILI JOŠ JEDAN LUKSUZAN STAN?

Kraljevski apartman u Budvi samo za njih: Brena i Boba KUPILI JOŠ JEDAN LUKSUZAN STAN?

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović svake godine provede po dva meseca na Crnogorskom primorju, a njihova deca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj porodičnoj jahti.

Kako su ranijih godina spavali u hotelima, oni su nedavno odlučili da kupe nekretninu na moru, u Budvi, koja je izgrađena prošle godine, a nosi naziv „kraljevski apartmani“.

Luksuzna nekretnina nalazi se u samom centru grada, odakle se pruža fenomenalni pogled na more i Stari grad a poznati estradni par je prošle godine, nakon izgradnje, rešio da kupe tamo stan, piše "Alo".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Sep 19, 2018 at 4:18am PDT

Ovo je jedna od najskupljih lokacija na Crnogorskom primorju, a cena kvadrata iznosi od 4.000 evra, a Brena i Boba kriju od javnosti da poseduju ovu nekretninu jer ne vole time preterano da se hvale.

- Brena u poslednje vreme trpi užasan pritisak javnosti, pojavljuje se raznorazne priče o njenom lošem finansijskom stanju, ali ona se ne tangira preterano oko toga. Zna šta je istina, pa ne želi da se bavi demantovanjem priča. Upravo iz tog razloga, ne želi da otkriva na šta troši novac, a nikako joj ne bi prijalo da se sazna da je kupila stan u Budvi u jednoj od najskupljih zgrada - otkriva izvor za "Alo".