Celebrity News

Kraljici Elizabeti draža Kejt od Megan? Detalj u zvaničnom dokumentu izazvao pometnju

Kraljici Elizabeti draža Kejt od Megan? Detalj u zvaničnom dokumentu izazvao pometnju

Pristanak za venčanje je zvanični dokument pisan krasopisom i overen kraljevskim pečatom, s potpisom same kraljice u donjem desnom uglu. Elizabeta ga je potpisala i kada se ženio njen stariji unuk Vilijam, međutim svi su primetili jednu stvar...

Kraljica Elizabeta (92) za venčanje svoje dece, kao i unuka, nekoliko dana uoči venčanja potpisuje dokument kojim "zvanično odobrava venčanje", pa ni princ Hari (33) i buduća vojvotkinja Megan Markl (36) nisu bili izuzetak.

Ali, nakon što je The Sun objavio kraljičin dokument koji je u nedelju pustila u javnost, fanovi su primetili razliku u pisanom dopuštenju za venčanje koje je 2010. kraljica dala princu Vilijamu (35) i vojvotkinji Kejt Midlton (36), i najnovijem, koje je ove nedelje dala princu Hariju i Megan.

"Našoj vernoj i zauvek voljenoj Ketrin Elizabet Midlton" obratila se kraljica 2010. vojvotkinji Midlton u službenom dopuštenju za njeno venčanje s princom Vilijamom, dok je u odobrenju za Harija i Megan nju oslovila samo kao - Rejčel Megan Markl.

Iako su izostanak "verne i zauvek voljene" neki protumačili kao nedostatak simpatije kraljice prema Markl, postoji jednostavno objašnjenje zašto je ovaj dokument "hladniji" od onog iz 2010.

Naime, portparol kraljevske palate je objasnio da se kao "vernima i zauvek voljenima" kraljica može obraćati samo britanskim državljanima, a Megan je Amerikanka.

Kraljevski portparol je u saopštenju dodao i da će se kraljica Elizabeta budućoj snaji Megan sigurno obraćati "intimnije" nakon venčanja u subotu.