Celebrity News

Kris Pejn: Holivudski šarmer zavodljivog pogleda i zanosnog osmeha (foto)

Autor: | 29/07/2017

Kris Pejn: Holivudski šarmer zavodljivog pogleda i zanosnog osmeha (foto)

Devojke koje padaju na šarmantne frajere složiće se da je glumac Kris Pejn jedan od boljih u Holivudu.

U filmskom ostvarenju "Čudesna žena“ zaljubljen je u istoimenu heroinu, a u stvarnom životu, iza kamera i reflektora, prema takvim ženama gaji ogromno strahopoštovanje.

Neopevani heroj

- Moja majka je radila pet različitih poslova i u isto vreme završavala školu kada sam ja imao samo 13 godina. Na taj način uspela je da završi osnovne studije, a kasnije i master. Sada je psihoterapeut i to veoma uspešan. Ona je najhrabrija osoba koju poznajem. Naučila me je da radim i borim se za ono što želim - rekao je Kris nedavno u jednom intervjuu prenosi cosmopolitan.rs.

Najslađi osmeh

- Stvarno obožavam da se smejem. U trenucima kada se smejem onako iskreno iz srca znam da sam zaista srećna osoba. Tako je i kada su devojke u pitanju. Seks je odličan, ali zadržaće me ona koja ume da mi zadrži pažnju svojom pričom, nauči me nečemu novom i zasmeje kao niko do tada.

Ona je na prvom mestu

- Zabavljanje sa devojkama me je naučilo jednu važnu lekciju, a to je aktivno slušanje. Nekim ljudima je to prirodni dar, ali ja ga nisam imao. Međutim, posle nekog vremena shvatio sam da kada zaćutiš na tren i sa razumevanjem oslušneš devojku sa kojom si, možeš svašta da naučiš... Kako o njoj, tako i o životu - iskren je glumac.

Recite da golotinji

- Smatram da je način na koji naše društvo shvata golotinju vrlo primitivan. Kad god se u filmu emituje scena seksa, žena posle vođenja ljubavi pokriva grudi posteljinom, a muškarac isto to čini sa svojim ponosom. To nije pravi život! Ako već izlaziš iz kreveta, budi nag. Tako to radimo u stvarnom životu, zar ne? - zaključuje holivudski šarmer.