Celebrity News

Kristina Radenković o svom blogu: Želela sam da podelim iskustvo sa drugim mama

Kristina Radenković o svom blogu: Želela sam da podelim iskustvo sa drugim mama

Voditeljka najgledanijeg kviza u zemlji, "Slagalica", Kristina Radenković je zajedno sa koleginicom Marijom Veljković pre godinu dana pokrenula blog na kanalu  Jutjub pod nazivom "Trudnoća je dar" preko kojeg  komunicira sa budućim majkama. Za razliku od većine svojih koleginica koje pored posla na televiziji nemaju preteranih ambicija ka drugim zanimanjima, Kristini od ruke ide sve što započne, pa tako i ovo.

- Na ideju o kanalu Jutjub došla sam zajedno sa svojom koleginicom i prijateljicom Marijom Veljković. Želele smo da stupimo u kontakt sa ženama da bismo sve zajedno razmenjivale iskustva o trudnoći, a kasnije i o raznim temama povezanim sa majčinstvom. Naš kanal "Trudnoća je dar" ove godine napunio je tačno godinu dana. Moram priznati da sam prezadovoljna. Prvo kako nas dve kao tim funkcionišemo, a zatim i interakcijom koju imamo svakodnevno sa mamama. Kanal je nastao iz moje želje da dobijem odgovore na mnoga pitanja, a koja nisu deo doktorske disertacije ili observacije. Trebalo mi je tuđe životno iskustvo. Kad ste u takvom stanju kakvo je trudnoća i u osetljivom periodu u prvim danima sa bebom, zaista vam treba nešto više od knjiške ili pedijatrijske podrške – kaže Kristina za VIP i dodaje:

- Mi ne delimo savete, samo delimo iskustva i tražimo tuđa. Tako da trudnica u videu i ispod njega, u komentarima, može da nađe odgovore na mnoga pitanja koja je muče – dodaje Kristina i priznaje da je veoma zadovoljna kako funkcioniše njihov blog.