Celebrity News

Kubura iznenadio komšiluk kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! ŠOK! (foto)

Kubura iznenadio komšiluk kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! ŠOK! (foto)

Poznati glumac, Aleksandar Srećković Kubura kojeg javnost prati u mnogobrojnim serijama i filmovima, iznenadio je komšiluku kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go!

Svi prisutni nisu mogli da skinu pogled sa njega, a najveci šok usledio je kada su ugledali da ga zapravo juri nepoznati muškarac.

Ipak, ova neobična jurnjava bila je samo deo scenarija za novu seriju "Slatke Muke" koja je inače serijal o našoj svakodnevici – ispričan iz ugla i kroz vizuru vrhunskog komičara.

Glumac, Aleksandar Srećković Kubura koji je nedavno punio novinske stupce zbog razvoda od supruge Marije Savić Srećković, podelio je ovaj šaljiv momenat na Instagramu i obavestio sve da "ludilo počinje!"

Nakon pisanja o razvodu Aleksandar Srećković Kubura podigao buru JEDNOM REČENICOM

Pogledajte kako je to izgledalo:

https://www.instagram.com/p/B5nhECnJOAF/

Inače, u novoj hit seriji "Slatke muke" uloge tumače Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Manja Aleksić, Aleksandar Osvald, Mirjana Karanović, Aleksandar Srećković, Damjan Kecojević a od petka, 6. decembra, imažete priliku da gledate vašeg omiljenog glumca Andriju Miloševića u ulozi komičara Andrije Miloševića, suočenog sa problemima sa kojima se susreće svaki čovek na svetu. Deca, žena, kriza srednjih godina, mama, novac, prijatelji, slava… Kako se Andrija bori sa “problemima” gledaćete u novoj seriji producenata vaših omiljenih serija “Andrija i Anđelka” i “Mamini sinovi”.