Celebrity News

Kuća namenjena njegovoj porodici: Rasta potrošio 120.000 evra na dom u kom niko ne živi?

Kuća namenjena njegovoj porodici: Rasta potrošio 120.000 evra na dom u kom niko ne živi?

Kako prenose domoći mediji, reper Stefan Đurić Rasta navodno je ostao bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gde je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom.

Reper je kuću počeo da gradi pre dve godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku gradnja je obustavljena.

- Kada se Stefan venčao s Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili su ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa-centar, kao i studio. On novca ima i to nikada nije bilo problem, odmah je uložio oko sto hiljada evra za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put razišli, radovi su stali, pa je posle pomirenja odlučio da nastavi s izgradnjom i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim, kad su se zvanično razveli, ponovo je obustavio radove - priča izvor za "Kurir".

Đurić je nakon svega kupio stan na Vračaru u kom sada boravi.

- Rasti taj novac nije važan. Želeo je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kako je bilo i pre godinu i po dana - dodao je izvor.

Podsećamo, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta i zvanično su se razveli u oktobru ove godine, nakon što su stavili tačku na zajednički život skoro godinu dana pre toga. Ovu vest potvrdio je njihov advokat Borivoje Borović.

– Pregovarali su sve ovo vreme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno.