Celebrity News

Kupila i opremila tri stana u Beogradu na vodi, a sada je nakon prozivki progovorila o svemu

Kupila i opremila tri stana u Beogradu na vodi, a sada je nakon prozivki progovorila o svemu

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nedavno su pazarili tri skupocene nekretnine u Beogradu na vodi gde kvadrat košta od 3.000 do 7.000 evra, a kada je opremanje i renoviranje završeno, uselili su se u svoj novi stan.

Viki je ranije živela u vili na Bežanijskoj kosi, a sada je nekadašnje komšije pevačicu Lepu Brenu i Sašu Popovića zamenila drugim poznatim ličnostima, među kojima je najviše sportista.

Zbog luksuzne kupovine je pevačica mesecima unazad tema medija, kao i zbog opremanja jednog od stanova.

Naime, na ogromnu terasu koju stan poseduje, kao i veliku kvadraturu, Viki je odlučila da postavi i đakuzi.

Kako prenose domaći mediji, đakuzi je mogao da se unese jedino dizalicom, budući da je pevačica kupila stan na višem spratu, a to je nedavno napravilo opštu pometnju u medijima.

Sve ovo navelo je mnoge da danima polemišu o finansijskom stanju Viki Miljković, a ona je svemu stala na kraj:

- Što bi Ana Bekuta rekla: "Sve sam stekla sama, na to se ponosim!" Dok se nisam preznojila do gole kože, nisam mogla da zaradim. Ništa mi nije palo sa neba, niti sam uzela nešto nezasluženo. Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen - rekla je Viki za "Informer" i dodala:

- Veoma sam štedljiva. Ne trošim novac na poroke jer ih i nemam. Traba pametno raditi i živeti.

Živela u hotelu

Podsećamo, Viki Miljković je u novembru prošle godine morala zbog roka da napusti kuću u kojoj je živela sa porodicom, a tada stanovi koje je pazarila nisu još uvek bili spremni za useljenje. Viki je za to vreme sa suprugom Tašketom i sinom živela u hotelu.

– Iselila sam se iz kuće jer je takav bio dogovor, a još ne mogu da se uselim u stan jer čekamo nameštaj koji treba da stigne iz Turske. Moj arhitekta i njegov tim imaju poslovne kancelarije u Turskoj, sve smo sa njima završili, pa tako i nameštaj. On uređuje sve mondenske hotele u Turskoj, a ja volim, obožavam njihovu državu, rastopim se gledajući njihov nameštaj. Ovih dana treba da stigne, pa da se konačno i ja sa porodicom skućim – izjavila je tada Viki za domaće mediji i dodala:

– Biću prava sultanija! Ali sada sam trenutno sa Tašketom i sinom u jednom beogradskom hotelu. Još nekoliko dana ćemo biti tamo i uskoro nam stiže nameštaj. Trenutno smo kuća putujuća.