Celebrity News

KUPILI NOVU NEKRETNINU: Jelena i Ivan se odselili iz centra Beograda, raskošni dom je morao da ispuni OVE USLOVE

KUPILI NOVU NEKRETNINU: Jelena i Ivan se odselili iz centra Beograda, raskošni dom je morao da ispuni OVE USLOVE

Bračni par Tomašević-Bosiljčić sada živi u naselju Šumice, tik do kuće pokojnog Ljubiše Samardžića, a glumac za “Scenu” otkriva zašto su se odlučili na ovaj korak.

Posle skoro deset godina provedenih u strogom centru prestonice, pop pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljičić početkom godine preselili su se u naselje Šumice. Želja da pronađu mir daleko od gradske vreve i da njihova ćerka Nina ima bezbrižno detinjstvo bili su glavni pokretači njihove odluke da pobegnu iz kruga dvojke.

Kada su kupili kuću koja im se dopada nisu ni slutili da će im prve komšije biti ćerka slavnog glumca Ljubiše Samardžića, Jovana.

 

- Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama. Poslovne obaveze su im bile olakšane jer je većina studija, pozorišta i koncertnih dvorana smeštena pri centru. Kada su prelomili da će da se sele, zajedno sa agentom su razgledali brojne kuće na različitim lokacijama. Jedini uslov im je bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima - priča za “Scenu” izvor blizak bračnom paru i dodaje:

- Nakon godinu dana traganja, najviše im se dopala kuća koja se nalazi u “karingtonkama” u naselju Šumice. Dopadalo im se to što se osnovna škola nalazi na svega nekoliko minuta pešaka, a u blizini je i jedna beogradska gimanzija u koju će verovatno krenuti njihova ćerka Nina.

Iako se šuškalo da traže novi dom, pevačica i glumac nikada u javnosti nisu želeli da pričaju o tome. Ivan je ovog puta za “Scenu” odlučio da progovori o novom domu.

- Pred Ninin polazak u školu prošle godine preselili smo se u mirniji kraj grada. Prvenstveno zbog nje. Ali smo dalje i često usmereni na centar Beograda, tamo su nam najbliži prijatelji i omiljena mesta. Iskreno, posle života u Moskvi i posete drugim svetskom metropolama, često se setim one replike iz drame Ljube Simovića - “Ih da mi je da prepešačim sve od Zemuna do Karaburme!” Beograd u poređenju sa drugim svetskim gradovima još uvek je divan za život, u kom god delu grada da ste. Između ostalog, jer se može prepešačiti - poručio je Ivan, koji trenutno u Rusiji snima novi film.