Celebrity News

Lamar Odom o Kloi Kardašijan: I dalje je mnogo volim

Lamar Odom o Kloi Kardašijan: I dalje je mnogo volim

Bivši košarkaš Lamar Odom govorio je u jednoj američkoj TV emisiji o nekadašnjoj supruzi Kloi Kardašijan i njihovom odnosu danas.

- Želim joj sve najbolje. I dalje je mnogo volim. Bliži smo nego što se to čini u medijima - ispričao je 37-godišnji košarkaš.

Odom je govorio i o prijateljstvu sa Kanje Vestom, koji je u braku sa Kim, starijom sestrom njegove bivše žene.

- Kanje je dobar momak. Bio je uz mene dok sam bio u komi, bio je tu i kad sam se probudio - rekao je i dodao:

- Čini mi se da se naš odnos pogoršao u poslednje vreme. On je zapravo pogoršao mnoge odnose u njegovom životu sada. Bilo bi čudno kada bismo se čuli, ali ja ne bih imao problem sa tim.

Podsećamo, pre dve godine Lamar Odom je preživeo dva srčana udara, nakon što je pronađen onesvešćen na podu jedne javne kuće u kojoj je četiri dana bez prestanka bio okružen prostitutkama, alkoholom i drogama.

Kloin i Lamarov brak  tada je već bio završen, ali se ona pokazala kao izuzetno brižna i odgovorna pa je sve vreme njegovog oporavka bila uz njega kao i cela njena porodica.

Par se prošle godine konačno razveo, nakon sedam godina braka i dugog raskida koji su obeležili mnogobrojni emotivni potresi, ali i dramatična borba bivšeg košarkaša sa zavisnošću.