Celebrity News

Lejdi Gaga i Bredli Kuper u centru LJUBAVNE AFERE, a sada se šuška da idu na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE!

Lejdi Gaga i Bredli Kuper u centru LJUBAVNE AFERE, a sada se šuška da idu na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE!

Svetski mediji već duže vreme pod budnim okom prate poznatu zvezdu Lejdi Gagu i glumca Bredlija Kupera, a većina njihovih fanova ubeđena je da su se dve zvezde "spetljale" prilikom snimanja filma " Zvezda je rođena", piše Blic.

Budući da je od dodele Oskara prošlo skoro 4 mesea, strasti oko ove priče se ne stišavaju.

Seksi incident na bini, kako su strani mediji nazvali ovu pojavu između Bredlija i Gage podgrejalo je glasine da su njih dvoje u vezi.

Iako su se nakon pesme Ledi Gaga i Irina Šajk srdačno izgrlile, pa se činilo da je sve u najboljem redu, istina je ipak malo drugačija…

Da stvar bude intrigantnija, sada se "šuška" nešto mnogo intrigantnije...

Naime, kako navode strani mediji, Lejdi Gaga i Bredli zajedno putuju u Škotsku, povodom Glastonburi festivala i to za samo nekoliko dana.

Ledi Gaga na ova govorkanja nije ostala dužna pa je u emisiji kod Džimija Kimela ovako prokomentarisala sve:

– To je ono što smo hteli da publika vidi. To je ljubavna priča i naporno smo radili na njoj. Znam da je Bredli od početka imao viziju toga kako to sve treba izgledati – započela je pevačica gostovanje u slavnom šouu Džimija Kimela, a zatim je otkrila kako je Bredli bio vrlo jasan kako želi da izgleda i njihov nastup na dodeli Oskara. To je tako kada pevaš ljubavne pesme – zaključila je Gaga.

Takođe, pisalo se i da pevačica i glumac nemaju isti odnos kao ranije, te da se Gaga drži da distanci od Bredlija, jer oseća da je delimično kriva zbog raskida Irine Šajk i Kupera.

- Gaga se oseća jako loše zbog njihovog raskida i peče je savest. Ne planira započinjati vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za raskid te je svesna da je film u kojem je nastupila s Bredlijem imao snažan uticaj na njihov odnos - ispričao je izvor za jedan američki magazin.