Celebrity News

Leonardo Dikaprio i Bred Pit se ludo zabavljaju snimajući prvi zajednički film (foto)

Leonardo Dikaprio i Bred Pit se ludo zabavljaju snimajući prvi zajednički film (foto)

U Los Anđelesu Kventin Tarantino je počeo nedavno snimanje svog novog filma, Once Upon a Time ih Hollywood. Radnja se događa krajem šezdsetih godina prošlog veka, a odvija se oko ubistava koje su počinili članovi kulta Čarsla Mensona.

Tarantino je uspeo da okupi neverovatnu glumačku ekipu među kojima su i Leonardo Dikaprio i Bred Pit, koji prvi put u karijerama glume zajedno.

Leo igra Rika Daltona, bivšu glumačku zvezdu, a Bred njegovu dugogodišnju zamenu, Klifa Buta.

Upravo njih dvojicu snimili su fotografi na ulicama Los Anđelesa u Kadilaku dok im je Tarantino davao uputstva. Duo je izgledao kao da se izvrsno zabavlja, a osim njih na setu će se naći Margo Robi, Dakota Fening, Luk Peri, Demian Luis, Emil Hirš, Bert Rejnolds, Kurt Rasel, Majk Medsen i Tim Rot.

Објава коју дели StarsTalking (@stars_talking) дана 24. Јул 2018. у 10:58 PDT

Film je trebalo da ima premijeru 9. avgusta, na godišnjicu ubistva Šeron Tejt i njenih prijatelja, ali to je pomereno kako bi se izbegle dodatne kontroverze. Porodice Mensonovih žrtava su protiv cele priče i nazvale su film ismejavanjem žrtava pa će premijera biti 26. jula 2019. godine.

Tarantino je inače spomenuo kako želi da ispriča priču ne samo o ubistvu glumice Šeron Tejt i Čarlsu Mensonu, nego i o Los Anđelesu te 1969. godine.