Celebrity News

Lepa Brena SAVETUJE Aleksandru Prijović: Scena nije mesto za trudnice

Lepa Brena SAVETUJE Aleksandru Prijović: Scena nije mesto za trudnice

Lepa Brena je otkrila koji su njeni stavovi povodom rada trudnica u muzičkoj industriji.

Lepa Brena ne može da dočeka mart, kada će se pevačica Aleksandra Prijović poroditi i na svet doneti njeno prvo unuče.

Kako ističe, ovo je vreme kada bi, po njenom mišljenju, mlada Prija trebalo da "okači mikrofon o klin" i u potpunosti se prepusti čarima drugog stanja, što je ova svakako poslušala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 26. Авг 2018. у 8:18 PDT

- Aleksandra će nastupati dok ona bude smatrala da treba. To je njena odluka, ali ja lično ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pevaju, a imaju već veliki stomak i stalno se vrte u nekim suknjama. Žene u blagoslovenom stanju nose bebu u sebi, to je jedan specifičan osećaj. Scena ipak nije za žene u malo ozbiljnijim trudnoćama - rekla je Brena za "Informer" i dodala da joj vest o bebi tera suze na oči.

- Ne znam kako ću dočekati mart kada će se Aleksandra poroditi. To je najlepša vest koju smo mogli da dobijemo u ovim godinama. Kad god pričamo o bebi, ja zaplačem - otkriva ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 27. Мај 2018. у 2:16 PDT

Sa druge strane, kada je mlađi sin Stefan u pitanju, Brena misli da mu još uvek nije vreme za brak i osnivanje porodice.

- Nemojte, molim vas. Rano je. Naši muškarci ne treba da se žene pre tridesete godine. Imati dete nije posledica intimne veze, da ne kažem nešto drugo. Imati dete je velika odgovornost. Mora da se bude prema svakom živom biću odgovoran, a prema detetu još više. To je nešto gde morate biti ozbiljni i da to ozbiljno shvatite -  zaključuje pevačica.

Aleksandra Prijović je u već u četvrtom mesecu trudnoće, a trenutno je na egzotičnom putovanju sa mužem Filipom Živojinovićem i odmara od nastupa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 24. Мар 2018. у 2:16 PDT