Celebrity News

Lidija Vukićević u PROVIDNOJ HALJINI zapalila prestonicu (foto)

Lidija Vukićević u PROVIDNOJ HALJINI zapalila prestonicu (foto)

Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije za 2019. godinu, a ovu laskavu titulu ponela je atraktivna brineta Andrijana Savić (19) iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sinoć je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu.

Naime, nekoliko minuta nakon pobede lepa Adrijana je za Ženu.rs podelila utiske.

Andrijana je nova MIS SRBIJE, a evo koja poznata dama je sinoć mogla da joj STANE NA CRTU! (foto)

– Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne. Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela. Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi… Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice.

Pored prelepe misice pažnju je ukrala i Lidija Vukićević koja usijala atmosferu u prestonici, haljinom koju je ponela.

Poput prave dame sa holivudskog red carpeta nasmejana u društvu prijatelja, Lidija je rado pozirala pred objektivima fotografa, a za svoj stajling je dobila pregršt komplimenata, a za “Ženu” je potom otkrila niz intimnih detalja.

– Fizička lepota nije bitna koliko je važno da ona najlepša devojka ima harizmu i da bude spoj unutrašnje i fizičke lepote. Mnogo žena fizički izgledaju savršeno, ništa im ne biste zamerili, ali jednostavno “ne šalju nikakvu poruku”, ne pružaju nikakav kontakt. Tako je i na predstavama – morate da ostvarite kontakt sa publikom, a ne da ostanete hladni. Meni je odlično, zadovoljna sam svime. Ali da vam kažem, lepe žene umeju da prate i neki “negativni pridevi” ali je to normalno…. Ja sam ličnost za sebe, znam ko sam i šta sam, u koorodinaciji sam sa sobom, a sa ostalima se trudim da budem – rekla je Lidsija za Ženu.rs