Celebrity News

Ljubavnica bodri sa tribina: Tristan definitivno zamenio Kloi novom devojkom

Ljubavnica bodri sa tribina: Tristan definitivno zamenio Kloi novom devojkom

Proteklih nedelja otkada je Tristan na sebe navukao pažnju kako medija tako i cele Kloine porodice, kako zbog rođenja male Tru tako i preljube koju joj je priredio, popularni košarkaš se ne smiruje. Njegovo ponašanje prema Kloi Kardašijan, koja se, ponavljamo, trenutno nalazi u posttrudnčkom periodu je nedopustivo  toliko da ga je rijaliti zvezda konačno izbacila iz kuće u Klivlendu.

A, zašto?

Osim što je Tristan prevario trudnu Kloi, koja se pod stresom ranije porodila, on se od tada uopšte nije oglašavao ni preko prijatelja ni preko medija.

 

Umesto euforije oko rođenja male Tru, on je više bio ushićen oko utakmice i njegovih sportkih podviga te je objavio sliku na svom Instagram profilu.

Da stvar bude gora izvor "In Touch-a" tvrdi da je košarkaš dao Lani Blair, atraktivnom modelu, s kojom je prevario Kloi, karte za utakmicu kako bi ga mogla da dođe i da ga gleda i bodri sa tribina.

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on Jan 9, 2016 at 1:01pm PST

Te karte prvo je dobila Kloi koja ih je posle skandala vratila i rekla da neće da dolazi ni na jednu Tristanovu utakmicu. On se, suprotno očekivanjima, vrlo brzo snašao.