Celebrity News

Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA

Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA

Kako je magazin “Story” nedavno ekskluzivno objavio jedna od naših najpoznatijih manekenki Sofija Milošević (29) pre dva meseca uplovila je u emotivnu vezu sa sedam godina mlađim fudbalerom Lukom Jovićem.

Naime, Sofija i Luka su od avgusta meseca u ljubavi, dok u svojoj vezi još uvek ne žele da pričaju javno posebno zato što Jović još uvek nije okončao vezu sa Anđelom Manitašević, s kojom ima sedmomesečnog sina Davida.

Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili naslednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko meseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

https://www.instagram.com/p/B1wE_LApCko/

Inače, o vezi ovog para ne zna se mnogo, osim da su u ljubavi već pet godina, te da su u jednom trenutku imali kratak prekid.

No, tu krizu su uspeli da prevaziđu, te je bilo evidentno da uživaju u čarima roditeljstva. Zanimljivo je da ni jedno ni drugo na društvenim mrežama uopšte ne objavljuju zajedničke fotografije, iako Anđela često deli slike njihovog sinčića.

Sada je, otkriveno da je Luka od avgusta meseca u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević. Oni su dugo pokušavali da sakriju vezu, a onda su uslikani u Madridu kako se drže za ruke.

– Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i odlučili da otpočnu romansu – navodi izvor, blizak paru za “Blic”.

Luka Jović je u junu mesecu potpisao ugovor sa Real Madridom, vredan 60 miliona evra, o čemu se naširoko pričalo u domaćoj, ali i svetskoj javnosti.

https://www.instagram.com/p/Bfa-3hAhB7r/

– Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj – priča izvor za ” Srpski telegraf”i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.