Celebrity News

Luka Lazukić ne krije vezu sa pevačicom, a sada je isplivala zajednička fotografija (foto)

Luka Lazukić ne krije vezu sa pevačicom, a sada je isplivala zajednička fotografija (foto)

Luka Lazukić koji se nedavno i zvanično razveo od popularne pop dive, Nataše Bekvalac, uživa u novoj ljubavi

Naime, pevačica i instruktorka plesa iz Novog Sada Slađa Ivanišević u vezi je sa bivšim suprugom Nataše Bekvalac, IT menadžerom Lukom Lazukićem, a tu vest nedavno je potvrdila i za emisiju “Ekskluzivno”.

Iako nije želela da iznosi detalje veze, Slađana koja se ovih dana užurbano priprema za prvenstvo u plesu, otkrila je da je “poprilično zaljubljena i jako srećna u vezi”.

Luka Lazukić nije ostao imun na lepotu Slađe Ivanišević

Podsećamo, kako su tada preneli domaći mediji, Slađana i Luka u vezi su od avgusta ove godine, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!

– Upoznao ih je zajednički prijatelj u Novom Sadu. Varnice su proradile i sa jedne i sa druge strane istog trenutka. Luka je rekao Slađani da je oduševljen njenom gracioznošću i lepotom, kao i da prati njen rad. Odmah se videlo da će među njima proraditi hemija. Za njihovu ljubav znaju najbliži prijatelji, ali ni njih dvoje se ne kriju. Pojavljuju se na javnim mestima, obilaze restorane i kafiće i drže se za ruke. Zasad je sve u najboljem redu i oboje su veoma srećni – rekao je izvor ranije za “Kurir”.

Na jednom nalogu na Instagramu osvanula je slika sa zimovanja Luke I slađe sa prijateljima, a uz sliku stoji opis:

- Zaljubljeni i srećni.

Luka Lazukić  za pet meseci ćerku Katju video je samo tri puta

Nataša Bekvalac podnela je zahtev za razvod kada ju je 14. aprila 2018. Luka Lazukić pretukao u njenom stanu.

Nataša Bekvalac za praznični dvobroj magazina “Story”: Svakog dana učim od svojih ćerki

Inače, kako je pisao “Informer” u oktobru 2019. Luka Lazukić za pet meseci ćerku Katju video je samo tri puta u Centru za socijalni rad.

– Viđao je ranije Katju jednom nedeljno u Centru za socijalni rad, ali posledenje vreme i ne traži viđenje. Ne znam da li nema vremena ili je nešto drugo u pitanju. Navodno mu je daleko što je dete uglavnom u Novom Sadu, a on u Beogradu – rekao je izvor za pomenuti list.