Celebrity News

Luksuz i maksimalna privatnost: Bijonse i Džej Zi pred dolazak blizanaca na svet pretvaraju svoju vilu u porodilište

Autor: | 13/06/2017

Luksuz i maksimalna privatnost: Bijonse i Džej Zi pred dolazak blizanaca na svet pretvaraju svoju vilu u porodilište

Najbogatiji slavni par, Bijonse Nouls i Džej Zi odlučili su se na sasvim neobičan korak pre nego što beba stigne u njihov dom.

Naime, sudeći po pisanju The Daily Mail, par navodno radi na tome da pretvori svoju holivudsku vilu u privatno porodilište, a taj gušt će ih koštati milion funti. S obzirom na to da je Bijonse na godišnjoj listi Forbsa druga najbogatija slavna osoba sa zaradom od 105 miliona dolara u 2016. godini, za nju je to sitnica.

Već im je poslata medicinska oprema uključujući i inkubatore u kuću koju plaćaju 100.000 dolara mesečno. Viđeni su kamioni opreme tokom poslednjih nekoliko dana kako istovaraju vrednu opremu.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonceknowlesv) дана 12. Мај 2017. у 8:36 PDT

Jedan komšija je izjavio:

- Najvažnija je sigurnost i privatnost. Nije uobičajeno da se neko ko čeka blizance porodi kući, ali ona je o tome raspravila s doktorima. Biće spremno i vozilo hitne da je odveze u Ceders-Sinai bolnicu ukoliko bude potrebno njoj ili bebama.

Iako je spomenuta bolnica poznata po svojim luksuznim apartmanima za trudnice, čini se da Beyonce želi maksimalnu privatnost ovog puta.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonceknowlesv) дана 2. Апр 2017. у 7:23 PDT

Izvor: dailymail.com

Foto: Guliver/Getty, instagram

Komentari (0)

Loading