Celebrity News

LUKSUZNA SVADBA: Fudbaler i njegova izabranica staju na ludi kamen, a ovo je ŠOKANTNA CIFRA koju su izdvojili samo za muziku

LUKSUZNA SVADBA: Fudbaler i njegova izabranica staju na ludi kamen, a ovo je ŠOKANTNA CIFRA koju su izdvojili samo za muziku

Fudbaler Serhio Ramos i njegova izabranica voditeljka i model Rubin Pilar danas će izgvoriti sudbonosno da pred mnogobrojnim zvanicama koji će se naći u Sevilji gde će biti organizovano veselje.

Kako pišu strani mediji, Serhio Ramos i Rubin Pilar želi da uživa u proslavi te su upravo zbog toga oraganizovali da im na venčanju peva grupa AC/DC za čiji nastup su izdvojili više od milion evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on Jul 24, 2018 at 12:07pm PDT

Poznato je da ne štede te da uživaju u luksuzu, a na ovom luksuznom venčanju koje košta milione pojaviće se i Šakira, a spekuliše se da će biti i Bekamovi, kao i hrvatski fudbaler Luka Modrić i pevačica Nina Pasotri koja će takođe zapevati na venčanju. Osim njih prisustvovaće i Serhievi saigrači iz Reala kao i iz reprezentacije Španije za koju igra ovaj, jedan od najpoznatijih fudbalera.

Ovo venčanje strani mediji smatraju za jedno od najvećih u 2019. godini.

Inače, Serhio i njegova partnerka Rubin Pilar, koja je osam godina starija, u vezi su od 2012. godine, a za to vreme doibili su i troje dece koja će takođe prisustvovati venčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on Dec 31, 2018 at 4:31pm PST

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena fudbalera, a kako je i ona sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija ovog srećnog para koji će danas izgovoriti sudbonosno "da".