Celebrity News

Čuvena Madona posle bizarnih snimaka, društvene mreže zapalila intimnim dnevnikom (foto)

Čuvena Madona posle bizarnih snimaka, društvene mreže zapalila intimnim dnevnikom (foto)

Posle serije bizarnih snimaka koje objavljivala na društvenim mrežama, pop ikona Madona, posvetila se novom hobiju - pisanju dnevnika samoizolacije

Čuvena pop ikona, Madona, jedna je od mnogih poznatih ličnosti koje su u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa. Trenutno živi u Lisabonu sa šestoro dece gde se preselila 2017. godine kako bi podržala sina Dejvida koji igra fudbal. Njen dom, procenjen na 6 miliona funti, je preuređena palata iz 18. veka sa četiri sprata, četiri spavaće sobe, sedam kupatila, gostinjskom kućom, čak ima i poseban objekat za poslugu.

Neizbežno, poput mnogih javnih ličnosti, tako je i ona progovorila na temu koronavirusa, te pokušala iz svog luksuza da uputi emotivnu poruku kako nas je ova pošast potpuno izjednačila.

Na društvene mreže postavila je snimak kako se kupa u kadi punoj ledene vode, okružena ružinim laticama i rekla:

- To je stvar sa covidom, ne mari za to koliko ste bogati, poznati, zabavni, pametni, gde živite, koliko ste stari, koliko divnih priča možete da ispričate. On je uspeo sve da nas izjednači – rekla je Madona i poručila:

- Ako ovaj brod počne da tone, tonemo svi zajedno sa njim.

Madona u vezi sa 34 godine mlađim dečkom (foto)

Međutim, nije prošlo mnogo, a njen bizarni video snimak izazvao je podsmeh brojnih pratilaca.

– Inspirisala si me, Madona. Zaista smo jednaki sada – odgovorio joj je korisnik Tvitera Karpe Donktum koji se objavio video-snimak sedeći na WC šolji. Bilo je i onih koji su je pitali gde je nabavila latice koje se nalaze u kadi punoj vode, a neki su joj poručili da je preterala sa plastičnim operacijama i tako redom, sve dok popularna ovu objavu nije skinula sa Instagrama i Tvitera.

Zgrozila sve: Madona preterala sa ovom bizarnom navikom

A onda se posvetila novom hobiju.

Počela je da vodi dnevnik samoizolacije.

Čuvena 61-godišnjakinja ispred sebe je stavila starinsku mašinu za pisanje, zamračila sobu, postavila puno sveća i odlučila da sa svojim pratiocima deli sve što joj je u mislima. Priča šta misli o koronavirusu, otkriva listu umetnika koji su uticali na nju, ali daje obećanje da će se popraviti kao osoba i postati tolerantnija.

Prvi dan

Sve je počelo 17. marta kada je objavila prvi onlajn dnevnik. Istakla je kako je spremna da se bori protiv virusa koji uzima mnoge živote. „Ja ću nastaviti borbu, a ovim putem želim da ispričam mnogo priča koje će pokazati šta je to ljubav“, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 17, 2020 at 9:27am PDT

Drugi dan

U sledećem snimku je ponovo objasnila zašto je počela da vodi ovaj dnevnik. „Želela sam da se zbližim sa ljudima, da im ispričam svoje priče i da čujem njihove, ali onda nas je sve zahvatila izolacija.“ Priznaje da joj to teško pada. „Nedostaju mi moji konji, moji sinovi“, rekla je i dodala: „Nadajmo se da će sutra biti bolji dan“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 18, 2020 at 9:50am PDT

Treći dan

Priznaje da je umorna, da jedva drži oči otvorene. „Čini mi se da svakog minuta razmišljam o teškim odlukama, životnim promenama, pitanjima koja se tiču života i smrti“, rekla je na početku i priznala da često razmišlja o tome kako su njena deca i kako se oni nose sa svim. Zatim je otkrila da se oseća kao da samo preživljava. „Hrane polako nestaje i manje jedemo, što je možda i dobra stvar“, rekla je priznala da je umorna zbog svega što ju je snašlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 20, 2020 at 2:14pm PDT

Četvrti dan

Ovog puta preovlađuju pozitivne misli. Pričala je o umetnicima koje jako ceni. Tu su Pablo Pikaso, Salvador Dali… „Šta bih ja bez umetnosti“, upitala se i nastavila. „Ovaj virus će me učiniti tolerantnijom osobom“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 23, 2020 at 4:14am PDT

Peti dan

„Virus je stigao među meni drage ljude i to više nije samo statistika“, priznala je i istakla kako situacija postaje sve ozbiljnija. Zato, kako dodaje, glavna poruka dana je – Život je dragocen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 25, 2020 at 11:41am PDT

Nastavak sledi...