Celebrity News

Magazin "Story" donosi - Jelena Rozga: Tajna veza sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Magazin "Story" donosi - Jelena Rozga: Tajna veza sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Načuli smo da je ljubavni život pevačice Jelene Rozge (42) nakon dugoročne stagnacije u poslednje vreme počeo da dobija novi zalet, pa smo odlučili da to proverimo i sami. Uzdali smo se u dva parametra – ono što će simpatična Splićanka imati da nam kaže, ali i onaj koji je često daleko važniji, a tiče se posebne vrste blistavosti koja sija s nečijeg lica kada ga pogodi Amorova strela. Jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica posetila je Beograd prošle sedmice kako bi u jednom prepunom prestoničkom klubu priredila nezaboravnu atmosferu, pa je to bila idealna prilika da je sretnemo u dobrom raspoloženju.

Kada se osvrne iza sebe, ovu godinu Jelena će pamtiti kao berićetnu i uspešnu, ali tu najpre misli na svoju pesmu. Međutim, šta se dešava na ljubavnom planu?

Rozga zaista zrači energijom zaljubljene devojke, a još otkako je pre dve godine raskinula romansu s muzičarem Stjepanom Hauserom, nije bilo značajnijih emotivnih pomaka, bar onih za koje je javnost znala. Mnogi smatraju da svoje emocije krije isuviše dobro.

– Ništa ne krijem, pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada nemam ništa novo da otkrijem – rekla nam je Rozga, ali to ne odgovara onome što smo zatekli na terenu. Naime, u publici se te večeri nešto komešalo. Kako je više ljudi potvrdilo, Jelena je slala osmehe jednom markantnom dečku koji joj je iz prvog reda uzvraćao poljupcima. Naime, momak koji je Rozgi zapao za oko je tridesetogodišnji Beograđanin s kojim Jelena još od ovog leta održava vezu na daljinu.

– Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih meseci veze ređe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živeo i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspeli da opstanu – rekao nam je naš izvor i dodao da se lepo slažu.

Još zanimljivosti i detalja o novom dečku lepe pevačice, potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 26. novembra