Celebrity News

Magična priča Nataše Bekvalac: Nastup sa pevačicom u koju je bila zaljubljena

Magična priča Nataše Bekvalac: Nastup sa pevačicom u koju je bila zaljubljena

Priča Nataše Bekvalac ostavila neizbrisiv trag u srcima svih koji su je gledali. U bajkovitoj atmosferi, pop diva održala je emotivan koncert na platformi YouBox. 

Priča Nataše Bekvalac dugo će se prepričavati! 

Nataša Bekvalac oduševila je sinoć javnost bajkovitim nastupom. Od specijalnih efekata koristila je samo glas, a svojom emocijom uspela je da sve prisutne i one koji su je gledali preko video-platforme, na trenutak odvede u najlepšu bajku.

NE PROPUSTITE:
Nataša Bekvalac priznala: Moja muzika nije uvek bila iskrena

Magična priča Nataše Bekvalac 

Poput pravog profesionalca, pevačica Nataša Bekvalac, prelepim notama uspela je da zaleči sve rane, a noć koja je bila rezervisana za pesmu i druženje, prošla je razdragano i emotivno. Ambijent u kom je pevala svoje najveće hitove ličio je na magičnu priču "novosadske Barbike".

Pop diva prelepo je i izgledala, pa je po već dobro poznatoj tradiciji, za svoj performans ponela odelo brenda Mihano Momosa. 

Budući da je sve bilo pripremljeno sa ukusom, za sjajnu dekoraciju, detalje i osvetljenje bila je zadužena njena sestra - Kristina Bekvalac.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala priča Nataše Bekvalac.

NE PROPUSTITE:
Žena za sve: Nataša Bekvalac u nikad viđenom izdanju (foto)

Priča Nataše Bekvalac - Pesme pod zvezdama i ljubav koja se ispisuje hiljadama nula! 

Na koncertu joj se prirdužila i legendarna Bebi Dol, a kada su zajedno otpevale dobro poznatu numeru "Brazil" dovele su atmosferu do usijanja.

Priča Nataše Bekvalac koju je svojevremeno iznela za jedan medij, mnoge je nasmejala i oduševila. Pop diva je u jednoj emisiji ispričala je da je u detinjstvu gajiča simpatije prema Bebi Dol.

- Kao mala bila sam zaljubljena u Bebi Dol - istakla je Nataša Bekvalac za "Glossy".

 

View this post on Instagram

 

Brazil ???✨ @bekvalceva @youboxmusic #natasabekvalac #youbox #concert #love #bebidol

A post shared by ?????? ???????? ?????? ? (@bekvalacfan) on May 31, 2020 at 1:34pm PDT

Upopularnom dečjem muzičkom programu "Pinkove zvezdice" u kom je bila jedna od članica žirija, Nataša je često isticala koliki je utaci Bebi Dol imala na njenu karijeru i sam performans.

Magična priča Nataše Bekvalac sinoć je nosila poruku ljubavi. Svi koji su bili prisutni sinoć, osetili su jaku emociju kojom je pevala svoje najveće hitove. A da su i prisutni uživali u ovoj bajci, svedoče i snimci na Instagramu.

Nataša je sinoč bila najeemotivnija kada je za sam kraj otpevala je pesmu koju je posvetila svojim ćerkama. Poslušajte izvedbu "Huljanu nula".

NE PROPUSTITE:
Menja život iz korena! Nataša Bekvalac najavila totalni preokret (foto)

Priča Nataše Bekvalac - Izolacija me je strašno promenila

U toku karantinskih dana, dogodila se još jedna čudna priča Nataše Bekvalac. Dok je u udobnosti svog doma uživala sa porodicom, u njenu kuću iznenada je upao nepoznat muškarac. Nakon nekoliko nedelja od ovog neprijatnog događaja, Nataša je celu situaciju ovako prokomentarisala:

- Izolacija me je strašno promenila. Na drugi način sam počela da gledam svoj odnos s decom, shvatila sam da treba da živimo u trenutku, u sadašnjosti, to nema reprizu. Mnogo volim život i nema šanse da propustim nijedan trenutak u odrastanju svoje dece - rekla je Nataša Bekvalac u emisiji "Premijera - Vikend specijal". 

Takođe, Nataša se dotakla i koliko se ugojila u izolaciji, ali je istakla i da se već vratila na svoju staru kilažu.

- Svi smo izašli kao prasići iz ozolacije, a ja sam dobila sedam kilograma više. Već sam se stesala, lako je nabaciti, ali teško je skinuti - kaže pevačica i ističe da je nakon neprijatnosti koju je doživela na imanju u Čeneju morala da promeni jednu stvar.

- Nisam 20 godina imala neprijatnosti te vrste. Uvek sam odbijala obezbeđenja i imam animozitet prema tome. Nažalost, desi se nešto i moraš da promeniš pogled na stvari. Nije bila loša namera, ali bilo je neprijatno. Prilično sam ležerna. Od pre mesec dana sam više počela da vodim računa o sebi - otkrila je Nataša.

Komentari (0)

Loading