Celebrity News

Maja Berović i Aca Lukas ZBOG SVOG PROBLEMA okupili prijatelje

Maja Berović i Aca Lukas ZBOG SVOG PROBLEMA okupili prijatelje

Juče je svetlost dana ugledala duetska pesma „Problem” koju izvode Aca Lukas i Maya Berović i koja za ovo kratko vreme već ima već preko milion i po pregleda. Mnogi tvrde da je spot, kao i numera pravo umetničko delo, a veliki broj predstavnika medija okupilo se na konferenciji za štampu koja je bila organizovana kao da je održana u Holivudu.

I dok su se nizala brojna pitanja vezana za ovu saradnju, koja je mnoge iznenadila, Maja i Aca su u duhovitom maniru odgovarali na pitanja koja su se ticala saradnje, ali i prijateljstva. Na pitanje koliko im je bilo teško da dočaraju ljubavne scene, rekli su:

- Kada imate sjajnog partnera pored sebe, sve je lako dočarati. Nema tu mnogo muke onda. Sve je brzo snimljeno i realizovano, a verujte snimali smo na plus pedeset - izjavila je Maja pristunim novinarima, dok je Lukas otkrio brojne druge detalje:

- Mislim da nikada ne bi došlo do ove saradanje da nismo imali dobru pesmu zbog koje mi ceo dan zvoni telefon. Stižu pohvale sa svih strana, ljudi su oduševljeni. Drago mi je da nisam izašao iz svog dobro poznatog pravca, već smo zajedno pronašli idelanu sredu. Veliku zahvalnost dugujem gospodinu Mersedu Hadžiću koji je bio glavni inicijator da napravimo jedan ovakav hit - izjavio je Lukas i zahvalio se kolegama koi su došli da podrže Mayu i njega.

- Želeo bih i da iskoristim priliku da čestitam Darku Laziću na povratku. Njegova pesma Majko je bukvalno oborila sve rekorde, i kao što vidite, odlično se sluša. Želeo bih da pozdravim i druge prijatelje koji su došli na promociju: Anastasiju, Gazda Paju, Milija, Mileta Kitića, Vuka Moba, Katarinu Didanović, Milicu Pavlović, tu su i moja dva sina Andrej i Lazar, i mnoge druge kolege. Ovde su samo naši prijatelji.

Nakon konferencije, i Maya i Aca su brojnim medijima izjave davali u studiju koji je replika onih iz Holivuda, a nakon toga je usledio koktel gde su se brojne ličnosti iz domaćeg džet-seta zabavile. Među brojnim zvanicama našli su se: Mile Kitić, Anastasija Ražnatović, Milica Pavlović, Darko Lazić, Katarina Didanović, Vuk Mob, Korona i Rimski, Boban Rajović, Baka Prase, Mili, Lukasovi sinovi Andrej i Lazar, zadrugari Aleksa i Pavle i mnogi drugi koji su do kasno uživali u dobroj zabavi.

Fotografije sa promocije pogledajte u nastavku: