Celebrity News

Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

Maja Berović koja je nedavno objavila novi album "Intime" i ponovo oduševila region, pričala je o svom izgledu, koji se, kako i ona kaže, veoma promenio s početka karijere pa sve do sada. 

Maja Beorivć iskreno je pričala ne temu estetskih korekcija i šta je to korigovala na sebi. Muzička zvezda koja beleži samo uspehe otkrila je da je operisala nos, a evo šta se još nalazi na spisku korekcija...

- Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada - rekla je pevačica za "Alo".

NE PROPUSTITE: Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jun 22, 2020 at 11:51am PDT

Maja Berović - Nemam osećanje sramote niti nelagode

Maja Berović osvrnula se i na svoje stare fotografije, mna kojima izgleda potpuno drugačije. Evo šta je rekla...

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... (smeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja.

- Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

NE PROPUSTITE: Maja Berović priznala zbog čega se svađa sa mužem, razlog je poprilično čudan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jun 23, 2020 at 9:37am PDT

Maja Berović - Alen je uvek tu da me posavetuje

Popularna pevačica uživa u braku sa suprugom Alenom, koji je njena verna podrška iza kamera. Ne voli puno da se eksponira, ali je zato u Majinu karijeru i sve što ona radi upoznat do  najsitnijih detalja. Najveći prijatelj i vetar u leđa Maji je upravo on, a evo kako jedna od najpopularnijih pevačica regiona govori o njihovoj ljubavi...

- Verujem da baš zato što nema tajni između nas imamo dobar odnos, pun ljubavi i razumevanja. Osnova svakog odnosa, nebitno da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav, upravo počiva na tome da tajne ne treba da postoje, koliko god da je nešto ružno ili lepo.

- Prava ljubav uvek dođe kad treba. Naš odnos se menjao s godinama jer sam i ja sazrela, ali je i činjenica da sam pored sebe imala osobu koja mi je, pored toga što je čovek mog života, pravi prijatelj i podrška. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 28, 2020 at 2:42am PDT

- Činjenica je da mi nemamo uvek isto mišljenje kada je u pitanju posao. Alen je uvek tu da me posavetuje i sasluša, ali nekad uradim na svoju ruku i moram da priznam da mi se do sada to nije obilo o glavu. Nas dvoje se trudimo da o svemu otvoreno pričamo i da se oko svega dogovaramo, zato i jesmo jedno drugom najčvršći oslonac.

Takođe, Maja Berović je na pitanje da li se još uvek nije odlučila na potomstvo jer sada treba maksimalno da iskoristi uzlet u karijeri, kao i da li se boji da će nekad zažaliti što se na taj korak nije odlučila ranije, rekla:

- Ne plašim se da ću zažaliti, ali da sam odložila to u dogovoru sa suprugom, to je tačno. Ovog trenutka još nije vreme, a moguće je da ćete se iznenaditi kad bude. Imam 33 godine i još sam mlada, tako da ne brinem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 25, 2020 at 2:56am PDT

Komentari (0)

Loading