Celebrity News

Slavlje u domu Maje Volk: Stiže prinova, želja ispunjena (foto)

Slavlje u domu Maje Volk: Stiže prinova, želja ispunjena (foto)

Poznata spisateljica Maja Volk otkrila je putem društvenih mreža da će postati baka u 61. godini i da je to čini najsrećnijom na svetu

Maja Volk, svestrana dama jakog duha, često oduševljava svoje obožavatelje autentičnim načinom života i stilom koji je mnoge osvojio. Za sebe kaže da je, pre svega pobornica zdravog života i parole ’život počinje tek u pedesetim’, a da je tek onda voditeljka, profesorka, književnica, fado-pevačica...

Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde brojnim pratiocima otkriva sjajne recepte za zdravu hranu, peva omiljene pesme, a upravo je objavila vest koja ju je sada učinila najsrećnijom na svetu. A dozvolu za to je morala da sačeka...

Naime, Maja je otkrila da će u 61. godini postati baka, pošto je njena ćerka trudna.

- Nisam smela da viknem dok mi nije dozvolila. Ali sad mogu: postaću baka! Rodiće se čudesno dete uprkos svemu iz ljubavi, od ljubavi, za ljubav! - poručila je Volkova uz fotografiju ćerke.

PROČITAJTE I: Maja Volk: Rodiću sebi unuče, i žene iz Biblije su kasno rađale

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Apr 14, 2020 at 3:25am PDT

Čestitke još uvek ne prestaju da se nižu, kao i konstatacije da je Majina naslednica "preslikana ona".

Maja Volk: Nikos je želeo intimno venčanje

Podsetimo se, Maja Volk se prvi put udala u Australiji 1985. godine za stend ap komičara i saksofonistu sa kojim je bila kratko u braku. Sa drugim suprugom Zoranom dobila je troje dece, ćerku Milenu i Teodoru i sina Mihaila. Ipak, posle 16 godina braka, razveli su se 2005. godine.

Zatim su usledili brojni zdravstveni problemi, koje je Maja prebrodila. Posle oporavka radikalno je promenila način ishrane, ponovo pronašla spas u muzici i sada živi život 'punim plućima'.

PROČITAJTE I: Maja Volk otvara vrata svog doma

Maja danas ima novog izabranika, Grka, koga je upoznala putem sajta za upoznavanje. Živi na relaciji Beograd-Atina, a venčali su se daleko od očiju javnosti.

- To smo obavili vrlo intimno, jer Nikos ne voli bilo kakvo eksponiranje, mada je vrlo temperamentan. Onim čuvenim grčkim geslom “Pan metron ariston” (Sve s merom), uticao je na moju želju da pravimo veliku svadbu, s mnoštvom kerefeka. Kada su ljudi sami, a uđu u neke godine, izgube to “ogledalo drugog čoveka”, ali kada živite udvoje, imate nekoga ko će vas korigovati. U stvari, želela sam veliko slavlje jer sam htela da se oprostim od prijatelja koji žive u Beogradu, ali budući da sam i u Grčkoj i ovde, razloga za opraštanje nije ni bilo. Danas, kada su avionske karte postale prilično jeftine, osećam se kao da radim u Novom Sadu - rekla je Maja za magazin "Story".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Dec 25, 2019 at 9:28am PST

Maja i Nikos su se dopisivali putem interneta i vrlo brzo shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog. Nakon prvog sastanka su postali nerazdvojni. Čak su objavili i zajedničku knjigu 2017. godine, a upitana na kom jeziku razgovaraju, Maja je rekla:

- Na englesko-francusko-grčko-srpsko-ruskom. Budući da zna ruski, razume mnoge srpske reči, pa je u prednosti u odnosu na mene i grčki jezik. Očekivala sam da će biti lakši, ali veoma je težak. Jedni način da ga naučite jeste da ga slušate i ponavljate. Od grčkog sam savršeno savladala njegov potpuno neupotrebljiv deo, bar za javnost, ali važan za nas dvoje, a to je “erotika elenika”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Apr 14, 2020 at 4:27am PDT

Na mamu: Ćerka Maje Volk ljubav pronašla u jednom Grku

Poput poznate mame, tako i Majina naslednica, Milena Živković svakodnevno kupi simpatije putem društvenih mreža, objavljujući simpatične fotografije i video materijale na svom Jutjub kanalu, na kom neretko karikira današnje trendove, tipove devojka, pokušavajući da ukaže na prave vrednosti, koje su zaboravljene.

Iako Maja na svom kanalu plasira potpuno drugačiji sadržaj, najčešće o pravilnoj ishrani i receptima, podjednako se obraduje i šaljivim dosetkama svoje mezimice Milene.

PROČITAJTE I: Maja Volk proslavila ćerkin rođendan bez torte, ali joj je pripremila nešto mnogo slađe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 24, 2020 at 10:01am PST

Specifičnu lepotu, talenat za muziku i javni posao, nasledila je na nju, a kako poslednjih godina obe provode dosta vremena u Grčkoj, tamo je Milena i pronašla svog životnog saputnika.

Komentari (0)

Loading