Celebrity News

Majka Romane Panić prvi put o ćerkinom privođenju: Nije lako!

Majka Romane Panić prvi put o ćerkinom privođenju: Nije lako!

Romana Panić nedavno je puštena je iz pritvora u Brizbejnu, gde je provela 40 dana zbog sumnje da je pljačkala bankomate. Ona je osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca a pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu. Sada je nakon ove agonije oglasila i majka Romane Panić. 

Nakon što je u Brizbejnu provela 40 dana u pritvoru zbog sumnje da je pljačkala bankomate deportovana je iz Australije u Srbiju.

Čim je pristigla u prestonicu objavila je na svom „Instagram storiju” fotografiju iz jednog prestoničkog kafića uz simbolične stihove.

Iako je Romana presrećna što je najzad na slobodi, njena bliska prijateljica nedavno je istakla da je Romana jako zabrinuta zbog susreta sa majkom.

Pročitajte: Poznata pevačica se zbog dečka biznismena preselila u Italiju

– Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen partner prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali. Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra.

- Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije – rekla je njena prijateljica.

NE PROPUSTITE: Ceca Ražnatović oglasila se povodom hapšenja Romane: Ja nju volim, a njen život…

 

Majka Romane Panić prvi put o ćerkinom privođenju...

Majka pevaćice Romane Panić rekla je da je sigurna da njena ćerka nije počinila nikakav zločin, budući da bi onda ostala da "trune" u zatvoru.

- Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče - rekla je ona za "Star" početku razgovora.

- Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila - dodala je ona.

- I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam - zaključila je pevačicina majka, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading