Celebrity News

Majli Sajrus NA SMRTONOSNOJ DIJETI? Jedva jede, njeni trbušnjaci nestaju!

Majli Sajrus NA SMRTONOSNOJ DIJETI? Jedva jede, njeni trbušnjaci nestaju!

Kako prenosi tabloid NW, mlada pevačica Majli Sajrus zabrinula je njene bližnje zbog mršavog izgleda i opasno nezdrave ishrane. Izvor je za magazin rekao da Majli trenutno teži samo 40kg i da od stresa u proteklom periodu, skoro pa ništa nije jela.

- Jedva jede. Njeni trbušnjaci nestaju. Rebra joj se vide. Kada odluči da nešto pojede uzme samo jednu voćku ili šaku orašastih plodova.

Pevačica navodno odbija da jede, jer se punog stomaka oseća depresivno i kao da je izgubila svu kontrolu. Izvor dodaje i da su njeni prijatelji već počeli da se plaše da će organi polako početi da joj otkazuju. Da stvari budu još gore, Miley prazninu ispunjava marihuanom i alkoholom.

- Kada puši travu, Majli vidi lepotu u svetu i zaboravi svu bol. Zaista veruje da marihuana hrani i njenu dušu i njeno telo. Više nego što bi to uradilo bilo koja hrana.

Iako ova priča dolazi od strane tabloida i nepotvrđenih izvora, fanovi veruju da u ovoj priči ipak ima malo istine. Samo par dana nakon što je članak objavljen, Miley je objavila fotografiju sa odnora, a fanovi nisu mogli a da ne primete da na njoj izgleda zastrašujuće mršavo.

https://www.instagram.com/p/B21lvwEJFHJ/?utm_source=ig_embed