Celebrity News

Mali Sava IZ PORODILIŠTA otišao kući: Marko Bulat U LIMUZINI došao po naslednika i suprugu! (foto)

Mali Sava IZ PORODILIŠTA otišao kući: Marko Bulat U LIMUZINI došao po naslednika i suprugu! (foto)

Marko Bulat postao je tata jednog dečaka kada je njegova supruga Marija 31. marta na svet donela njihovo drugo zajedničko dete kome su dali ime Sava.

Ponosni roditelji jedva su dočekali da njihov naslednik uđe u porodični dom, a danas se upravo to desilo.

- Šta da kažem, dobili smo sina Savu, stigla beba. Sava je progutao plodove vodice, bilo je problema, ali eto sada stiže kući. Ćerka je ista kao ja, a on liči na mamu - rekao je ponosni tata za Kurir.

Naime, Marko je došao po suprugu i svog naslednika u bolnicu, ni manje ni više nego u beloj limuzini, kako bi ih odveo u porodičan dom gde će se o mališanu brinuti i sestre.

Podsećamo, Marija i Marko početkom 2017. godine poželeli su dobrodošlicu svom prvom zajedničkom detetu, ćerkici Dorotei (2), a par takođe ima i Sofiju (11) iz Marijinog prvog braka, koja nije mogla da dočeka da vidi brata, pa je zajedno sa Markom otišla po njega.

Inače, nakon rođenja sina, pevač je otkrio da je odavno znao da će naslednika nazvati ovim imenom.

- Davno sam upoznao monaha starca Savu Studeničkog, školskog druga patrijarha Pavla. Jednom prilikom, kad sam bio kod njega u bolnici u Kragujevcu, on mi je rekao da bi voleo da sinu dam njegovo ime. Evo došao je taj Sava - otkrio je Bulat za Blic pre nekoliko dana.