Celebrity News

Mama i menadžerka najpoznatijeg klana na svetu potvrdila ono što svi znaju: Kim je poznata zbog "kućnog videa"

Mama i menadžerka najpoznatijeg klana na svetu potvrdila ono što svi znaju: Kim je poznata zbog "kućnog videa"

Ne treba niko da nam kaže da su krpice, šminka, rijaliti i stotine miliona dolara tu zbog kvaliteta tih istih krpica Kim Kardšijan... tu su jer se davno, davno, Kim snimala u spavaćoj sobi s bivšim dečkom, a onda ušla u istoriju - njen klip je nedavno proglašen za "najgledaniji video za odrasle na svetu".

Svesna je toga i mama i menadžerka Kris Džener, koja upravlja karijerama svih ćerki i koja je to, ne baš direktno, potvrdila gostujući u emisiji "OBJECTified".

Iako nije direktno rekla da je svesna da je Kardašijan rijaliti tu jer se Kim skinula i snimila, provukla je to kroz razgovor... "Ne mogu da se protivim onome što drugi kažu", rekla je Dženerova i dodala da joj je "bilo teško kada je video objavljen".

- Ono što sam naučila iz tog iskustva je činjenica da ništa nije nemoguće ako imaš porodicu uz sebe. Bila sam očajna, svakoj majci bi bilo teško - dodala je ona, nakon čega su krenuli komentari na društvenim mrežama da laže, ali i tvrdnje da je upravo ona i pustila taj snimak u javnost.

Deceniju kasnije? Milioni i milioni dolara i jedna ćerka milijarderka.