Celebrity News

Manekenka upecala NBA igrača poput svojih sestara: Kendal Džener ima NOVU LJUBAV (foto)

Manekenka upecala NBA igrača poput svojih sestara: Kendal Džener ima NOVU LJUBAV (foto)

Manekenka Kendal Džener (22) najmanje je predstavnik "Kardašijan klana" i najviše se razlikuje od svojih sestara u svakom smislu, ali jednu stvar deli sa njima sigurno, a to je ljubav prema košarkašima.

Naime, kako prenose strani mediji, Kendal je navodno "uhvaćena" sa novim dečkom, košarkašem Kajlom Kuzmom (23).

Poznata manekenka, koja inače ne voli svoj privatan život da ističe u prvi plan, prvi put javno je priznala da je u vezi sa NBA košarkašem Benom Simonsom, ali o deteljima veze nikada nije govorila. Raskinuli su u maju prošle godine, a sada je ova Kardašijanka navodno viđena u društvu novog dečka na romantičnom krstarenju na Dan nezavisnosti.

Ranije se šuškalao i kako se Kendal ne sviđaju muškarci, već devojke, a na te priče manekenka se samo zagonetno smeškala, a sada to i demantovala.

Kako izgleda, Kendal voli sportiste baš kao i njene sestre Kim Kardašijan (38) i Kloi Kardašijan (35).

Podsećamo, Kloi  je 7 godina bila u braku sa Lamarom Odomom (39), dok sa košarkašem Tristanom Tompsonom ima jednogodišnju ćerkicu Tru. Ni jedna ni druga veze nisu se slavno završile.

Kim je pre braka sa reperom Kanjeom Vestom (42) bila udata za košarkaša Krisa Hamfrisa (34), a starleta je razvod braka tražila posle samo 72 dana.

Kako izgleda Kendalina nova ljubav pogledajte na sledećoj strani:

View this post on Instagram

A post shared by Kyle Kuzma (@kuz) on Jun 25, 2019 at 8:32pm PDT