Celebrity News

Marija Bergam: Jedva čekam da krene snimanje nastavka "Senke nad Balkanom"

Marija Bergam: Jedva čekam da krene snimanje nastavka "Senke nad Balkanom"

Kao što smo već pisali, Dragan Bjelorlić će snimiti drugu sezonu popularne serije "Senke nad Balkanom".

Naš proslavljeni glumac i reditelj zadržao je isti tim koji s njim radi na scenariju, a nove epizode će premijerno biti emitovane na kanalu Top.

Kako za sada scenario nije gotov, nisu poznati ni detalji o tome šta će se dešavati sa inspektorom Tanetom i njegovim kolegom Stankom Pletikosićem. Jedno od velikih pitanje jeste i kakve avanture Bjelogrlić sprema za glavnu damu u seriji Maju Davidović, koju igra Marija Bergam.

- Znam da se piše scenario za drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom" i radujem se tome. Nadam se da ćemo nastavak gledati već sledeće godine na malim ekranima. Ne znam još ništa šta će se dešavati sa mojom ulogom, ali jedva čekam da krene snimanje - kaže Marija za "Blic TV magazin".

Scenaristički tim nove sezone pored Bjelogrlića čine Vlada Kecmanović, Dejan Stojiljković i Stevan Koprivica, a radnja se nastavlja tamo gde se završila poslednja epizoda koja se emitovala na RTS

- Maja staje na čelo tajne organizacije, kralj je i dalje zatvoren u mentalnoj bolnici, a Tane se sprema da digne ruke od svega...

Još jedna serija o košarkašima

Osim "Senki nad Balkanom 2", Dragan Bjelogrlić će sa kućom "United Media" sarađivati i na još jednoj seriji. "Žigosani u reketu" će se baviti sudbinama dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, Srbinu i Hrvatu, koji nakon vanserijskih sportskih karijera započinju nove živote i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina, sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci.