Celebrity News

Marija i Aleksandar Srećković: Razvod je sve izvesniji

Marija i Aleksandar Srećković: Razvod je sve izvesniji

Kako radite na nečemu više od dvadeset godina, pita se ovih dana javnost, a onda nepromišljenim postupcima mukotrpno izgrađenu tvorevinu dovedete do propasti. Naravno, kada su brakovi u pitanju, stvari su ipak nešto komplikovanije. Tako je i u slučaju onog koji su 23 godine održavali poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura (46) i njegova supruga Marija Savić (45), koji do raspleta svoje ljubavne sage sasvim sigurno nisu došli preko noći.

Ono o čemu danas čitate u novinama nije rezultat tek jednog postupka, ali ipak, mnogi su verovali da temelji na kojima je poznati par izgradio jedan od najdugovečnijih brakova s javne scene, jesu verodostojni.

Oni koji su pratili detalje iz njihovog braka svesni su da su nevolje zakucale na vrata još pre pet godina, kada je otkriveno da glumac vara fitnes instruktorku sa 18 godina mlađom studentkinjom. Iako su im već tada mnogi predviđali kraj, brak je opstao do danas, ali tek nakon toliko vremena čini se da mu Marija ipak nije sasvim oprostila. Protekle sedmice “uhvaćena” je u bašti jednog beogradskog restorana na Vračaru, gde je bila vidno prisna s jednim starijim gospodinom. Međutim, može li uhvaćen da bude neko ko zbilja ne želi da bude viđen? Čini se da je Mariji bilo svejedno da li će njena nova romansa isplivati u javnost, a dok nije shvatila kolike će biti razmere medijske fame koja se podigla oko ovog slučaja, čak je dala i jednu nonšalantnu izjavu.

Šta su supružnici prokomentarisali povodom ove situacije pročitajte u najnovijem broju magazina STORY koji je u prodaji od danas pa sve do 24. septembra...