Celebrity News

Marija Šerifović i Džejla Ramović: Uspele smo uprkos svemu

Marija Šerifović i Džejla Ramović: Uspele smo uprkos svemu

Pobednica takmičenja “Zvezde Granda” i njena mentorka podsetile su nas na sve poteškoće kroz koje su prolazile prethodnih meseci i otkrile nam koliko je bio trnovit njihov put do trijumfa

Sećamo se da je početkom godine Džejla Ramović izjavila:

– Sve ovo ne doživljavam kao nešto što treba da promeni moj život, u smislu da treba da letim, da budem na sedmom nebu. Sve je to lepo, ali me ne menja niti želim da me promeni. Ako znam da pevam bolje od bilo koje druge osobe, ne znači da sam od nje bolja u bilo kom drugom pogledu.

Dva dana posle trijumfa u „Zvezdama Granda“, sedamnaestogodišnjakinja iz Goražda kaže da i dalje misli isto, a da je najlepše od svega što će joj se sada otvoriti mnoga vrata u svetu muzike. Na početku „otvaranju vrata“ mnogo joj je pomogla njena mentorka Marija Šerifović (34), koja je u Džejlino prvo slikanje za naslovnu stranu i ovaj intervju unela svoj specifičan šarm.

Marija, hoćete li da počnemo od pitanja „da li ste kod kolega lobirali za Džejlu“, kao što je Jelena Karleuša tvrdila?

MARIJA: Zvala sam svih trideset troje i pretila im. Dvadeset jedno-dvoje se uplašilo za svoj život i glasalo za Džejlu, dok su se ostali oglušili o moje upozorenje, pa sad razmišljam kako ću im se osvetiti.

Džejla, dok su po vama padale konfete, sigurno ste zaboravili sve teške trenutke koje ste „preturili preko glave“ tokom višemesečnog takmičenja. Šta vam je bilo najteže?

DŽEJLA: Putovanje od Goražda do Beograda, jer je prilično daleko, a stalno sam dolazila.

Jednom ste rekli: „S Marijom nije teško raditi, dok je slušamo“. Da li je bila stroga?

DŽ. R. : Bila je, ali to je za naše dobro.

Marija, kako ste ih kažnjavali kad nisu bili dobri?

M. Š. : Oni koji su najmanje prihvatali moje savete ispadali su baš tim redom. Džejli se „tražila dlaka u jajetu“, a drugima su se tolerisali i znatno veći propusti. Nemam pojma zašto je bilo tako, valjda zato što je od početka bila favorit. Međutim, niko od nas je nije proglasio favoritom. To nije uradila ni produkcija, već gledaoci. Stvorena je tenizija i problem kad ona izađe da peva. Tresla sam se strepeći da ne napravi grešku, kakva se uostalom i meni desi, pa mi niko ne zamera. To jedino nije bilo u redu.

Da li ste Džejli rekli: „Super je pop, ali nećeš imati para ako ne budeš koketirala sa folkom“?

M. Š. : Ne, zašto bih? Njoj, kao najboljem mogućem primeru izvođača pop muzike, tako nešto bi mogao da savetuje samo lud čovek. Treba pevati ono „u čemu“ se fino osećaš, pa ti onda i publika veruje. Pop muzika biće uvek moja prva ljubav, ali nikada neću bežati od toga da otpevam nešto što nije taj žanr, sve dok se osećam lepo dok to činim.

Šta su još ove dve talentovane pevačice ispričale o takmičenju, druženju i sebi pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 2. jula!