Celebrity News

Marija Šerifović iskreno: Najradije bih nestala na godinu dana i pobegla od svih

Marija Šerifović iskreno: Najradije bih nestala na godinu dana i pobegla od svih

Pevačica Marija Šerifović nastavlja da bude vredna i u novoj godini, a iako je u 2019. svojoj publici poklonila čak šest velikih koncerata, i u 2020. ušla je sa planom da je provede u radu, pišu domaći mediji.

Sada je ova vokalna diva priznala koliko joj fali odmor, a zatim progovorila o svom mestu na estradnoj sceni.

Na pitanje da li planira da stane i ode na neki duži odmor od javne scene, Marija kaže:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Dec 12, 2019 at 5:51am PST

- Planiram da stanem jer mi je iskreno svega preko glave, ali guraju me saradnici, gura me publika, ruku na srce, guram i sama sebe da radim na pesmama ukoliko oseća da treba i da možemo da napravimo nešto sto će nam doneti zadovoljstvo. Najradije bih nestala na godinu dana i pobegla od svih i svega tako da niko ne može da me nađe, ali nije trenutak. Jednostavno nije, koliko god da mi treba odmor. Taj trenutak mog odmaranja se bliži i svakako će doći, a kada dođe, radovaću mu se kao dete - rekla je Marija za "Alo", pa prokomentarisala kako se oseća nakon što je napunila 35 godina.

Svi su mislili da svakodnevno piju kafu, a sada je Marija šokirala izjavom: Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše!

- Ovih 35 godina koje sam napunila u mojoj glavi predstavljaju prvu polovinu mog života. Zadovoljna sam prvom polovinom, ali ću se i maksimalno potruditi da druga polovina takođe bude senzacionalna. Kada budem stara, krnjava baba u dalekoj Americi, da se sećam nekih stvarno senzacionalnih situacija, ljudi i stvari - bila je iskrena pevačica za pomenuti lis, a zatim je podelili sa svima da li planira da ostari u Americi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Dec 26, 2019 at 8:18am PST

- Gotovo sam sigurna da ću duboku starost dočekati u Americi. Los Anđeles je moj grad i ako negde treba da budem smežurana starica, tamo ću to biti sa zadovoljstvom.

Inače, Marija je nedavno u intervjuu za "Informer" rekla kako će što više raditi na tome da stvori porodiu.

- Sve ozbiljnije razmišljam o roditeljstvu. Smatram da je to najveći životni trijumf. Moram priznati da se pri samoj pomisli na to vrlo radujem. Sigurna sam da ću se u naredne dve godine ostvariti kao majka - rekla je Marija za spomenuti portal i dodala kako bi se lakše snašla sa sinom:

- Bitno je da to biće živo, zdravo i pametno, ali sigurno bih se bolje snašla sa sinom. S druge strane, bilo bi beskrajno zanimljivo da imam devojčicu koja će biti mali bandit kao i ja. Videćemo šta će se dogoditi - zaključuje.

Podsećamo, pop zvezda Marija Šerifović je za domaće medije poručila da je njeno učešće u pet sezona popularnog šou-programa “Zvezde Granda” dovoljno i da je vreme da se odmori.

Naime, pevačica je priznala da joj snimanja emisije teško padaju i da je ovo poslednja sezona u kojoj učestvuje.