Celebrity News

Marina Ćosić je stekla popularnost u seriji "Istine i laži", a da li znate njenu ROĐENU SESTRU?

Marina Ćosić je stekla popularnost u seriji "Istine i laži", a da li znate njenu ROĐENU SESTRU?

Mladu glumicu Marinu Ćosić (23) upoznali smo najpre u "Senkama nad Balkanom", gde je igrala Kosu, a veliku popularnost donela joj je uloga Sofije u seriji "Istine i laži".

Marina Ćosić je na časove glume krenula u drugom razredu srednje škole i tada je shvatila da je to ono čime želi da da se bavi. Po završetku trećeg razreda srednje škole, polagala je prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti. Iako je ušla u uži krug, nije uspela da se upiše iz prvog puta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 25. Авг 2018. у 1:28 PDT

To ju je jako pogodilo pa je popustila u školi, mnogo je izlazila i često se svađala sa roditeljima i profesorima. Rešila je da ponovo pokuša na istom fakultetu pa je počela ozbiljno da se priprema. U tome joj je pomogao glumac Ivan Mihailović, kojeg gledamo u "Vojnoj akademiji" u ulozi Klisure, a koji je inače Marinin porodični prijatelj. Trud se isplatio i Marina je 2014. godine primljena u klasu profesora Srđana Karanovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) дана 8. Сеп 2018. у 11:31 PDT

Prvi kasting imala je u "Vojnoj akademiji", ali nije dobila nijednu ulogu. Ubrzo je usledio kasting za seriju "Senke nad Balkanom" gde je briljirala u ulozi sluškinje Kose. S obzirom na to da je ova uloga zahtevala da se Marina obnaži i ima ljubavne scene sa Marijom Bergam i Milošem Timotijevićem, pre nego što je prihvatila posavetovala se sa roditeljima. Sada kaže da joj je Kosa bila najzahtevnija uloga u dosadašnjoj karijeri.

Marina je imala epizodu ulogu i u prvoj sezoni "Ubica mog oca", gde je igrala ubijenu Milicu Despotović. S obzirom na to da se radi o devojci čiji leš je pronađen Marinu su savetovali kako da leži i koliko dugo da ne diše. Iako je ova uloga bila mala, otvorila joj je mnoga vrata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 18. Мар 2018. у 9:16 PDT

Milan Vasić predložio je Marinu za ulogu Kaline u filmu "Vrati se Zone". Igrala je devojku koja pokušava da otme Maneta Zoni i dobila je mnoštvo pozitivnih kritika.

Kada je u pitanju privatni život, ova mlada glumica ne otkriva mnogo, ali poznato je da je za porodicu veoma vezana, kao i da ima sestru koja je jedna od najuticajnijih srpskih blogerki.

Tamara Ćosić, poznatija pod imenom "Lepa svaki dan", veoma je popularna među blogerkama i prati je skoro 80 hiljada ljudi. Ova prelepa dama inspiraciju pronalazi u ženskoj lepoti i nezi, a tvrdi da spoljašna lepota ne postoji bez unutrašnje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Cosic (@marinacosic) дана 8. Авг 2018. у 10:26 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Cosic ? (@lepasvakidan) дана 6. Нов 2018. у 11:30 PST