Celebrity News

Marina Tadić se porodila i postala mama jedne preslatke devojčice divnog imena

Autor: | 30/01/2020

Marina Tadić se porodila i postala mama jedne preslatke devojčice divnog imena

Marina Tadić se porodila ovog poslednjeg januarskog dana i na svet je donela devojčicu kojoj je dala divno ime

Pevačica je za svoju ćerku izabrala starinsko ime koje je pomalo zaboravljeno, a zaista lepo - Vera. 

Njena koleginica Marina Visković je krajem prošle godine otkrila svima kog pola je beba koju nosi njena imenjakinja, kao i koje ime će dete dobiti po rođenju.

– Tadić, volim te, odmori malo od estrade dok ne dođe Vera! – napisala je Visković na Instagramu.

Marina Tadić se porodila i ostvarila svoju najveću želju - dobila je ćerku

https://www.instagram.com/p/B7RTywDBpVi/

Marina je ranije pričala o tome kako je podnosila trudnoću.

- Sve je prošlo u najboljem redu. Na početku sam imala mučnine i tegobe, ali brzo su prošle. Nisam jela ništa u preteranim količinama, a nisam bila ni zahtevna trudnica. Zaista sam se hranila kao i pre trudnoće.

- Nisam se budila noću zbog gladi, naprotiv, uveče mi hrana nije prijala. Jedino zbog čega žalim i zbog čega sam se tokom čitave trudnoće nervirala jeste to što sam jela slatko. To sebi ne mogu da oprostim, ali nažalost nisam mogla da se oduprem - rekla je Marina Tadić u jednom od intervjua.

Marina Tadić se porodila i više ne mora da brine što joj je čokolada pravila "probleme"

Marina Tadić je već pripremila sobu za bebu.

- Pripremila sam sobu i osnovne stvari neophodne za dolazak bebe u kuću, ali kada bolje pogledam, zbrinula sam je do druge godine. Šalu na stranu, ja inače volim da sve u životu na vreme pripremim, a pogotovo je ta moja osobina došla do izražaja sada kada me očekuje najvažnija stvar u životu - bila je iskrena pevačica.

Marina Tadić se porodila i prve čestitke stigle su od koleginice Cece Ražnatović

Inače Marina Tadić je tokom trudnoće izabrala da se povuče iz javnosti i posveti trudnoći, bebi i porodici.

– Tokom prethodnih meseci Marina se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno.

- Sa prvim danima leta Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo – rekao je izvor blizak pevačici za “Blic” i otkrio kako je Marina već dugo želela da postane majka.

- Radosne vesti prvo je podelila sa partnerom, a potom je pozvala najbliže prijateljice. Neke od njih su se rasplakale, a Marina je bila presrećna što će joj se životni san ispuniti.