Celebrity News

Marina Tucaković otkrila da najvećeg poroka nije mogla da se reši ni kad joj je bilo najgore

Marina Tucaković otkrila da najvećeg poroka nije mogla da se reši ni kad joj je bilo najgore

Najpoznatiji i najtraženiji tesktopisac u Srbiji i regionu, Marina Tucaković, koja je nedavno uspela da pobedi opaku bolest višemesečnim lečenjem u Nemačkoj, na sreću, vratila se onome što najviše voli - poslu.

Marina je početkom februara operisala tumor na dojci, a osam meseci nakon operacije i dalje redovno odlazi na kontrole, s tom razlikom da se sada oseća dobro, što je potvrdila ranije.

- Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i svaki dan pijem jedan lek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Nemačkoj. Na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma, svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško - kaže Marina za "Svet".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic) дана 17. Јун 2018. у 7:22 PDT

Tokom lečenja, najveća podrška su joj bili porodica i prijatelji.

- Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada dosta bolje, i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi - rekla je Marina.

- Nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. Ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo. Najvažnije je slušati lekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu lečenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću i pila čaj od koprive, i tako neke travke za bolju krvnu sliku - istakla je Marina.

- Potpuno sam promenila životne navike, ali cigarete nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se odmah hvatam za cigaretu. Nisam htela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim - objasnila je Marina.