Celebrity News

Marko Bulat je muž kakvog bi poželela svaka žena, a evo i zašto

Marko Bulat je muž kakvog bi poželela svaka žena, a evo i zašto

Marko Bulat je pored "kafanskog" posla kojim se bavi, vrlo posvećen suprug i požrtvovani otac. Pevač je nedavno postao tata po drugi put, kada mu je supruga Marija, nakon ćerke Dorotee podarila sina Savu. Sada je Marko otkrio kako se snalaze i ko im pomaže s obzirom da ih je sada petoro (poznato je da Bulat i Marijinu jedanaestogodišnju ćerku Sofiju gleda kao svoju).

-  U flašicama smo i igračkama za sve uzraste. Obe bake su tu često, Marijina i moja majka, pa svako ima svoje zaduženje. Ja sam svoju smenu završio, jer sam zadužen za noćna buđenja oko bebe da bih ga hranio na tri sata. Najčešće sam na smeni do podneva. U to vreme se i uspavljuje Dora, a onda moja Mara stupa na dužnost - ispričao je Marko koji objašnjava za "Blic" kako su se pre nekoliko meseci preselili i kako su se menjali sa njegovom taštom da bi imali više prostora.

U dnevoj sobi pevača sve je podređeno deci, ali po zidovima u stanu porodice Bulat mogu se videti ikone raznih dimenzija koje je pevač kao master freskopisa naslikao, kao i gramata, dokaz njegovog poklonjenja grobu Isusa Hrista u Jerusalimu gde je dobio pravo da ispred svog imena navede titulu hadži.

- Evo na stolici je ikona Svetog Jovana koju je trebalo da završim odavno. Na zidu su ikone koje sam odavno uradio, a evo doneo sam dasku za još jednu ikonu, to će biti zaštitnik doma Sveti Dimitrije, krsna slava Bulata - rekao je pevač za "Blic".