Celebrity News

Masimo Savić: Imao sam tu sreću da mi se moja Eni dogodila u pravo vreme

Autor: | 10/08/2017

Masimo Savić: Imao sam tu sreću da mi se moja Eni dogodila u pravo vreme

Jedan od najtraženijih muzičara hrvatske scene, Masimo Savić, leto provodi radno, održavajući koncerte po jadranskoj obali.

Masimo je nedavno proslavio i 25. godišnjicu braka sa suprugom Enom s kojom je povezan i poslovno. Naime, ona mu je povremeno i muzička saradnica, kao i tekstopisac.

- Nema nikakve formule. Ljudi jedni drugima na duge staze ili odgovaraju ili ne. Ja sam imao tu sreću da mi se to dogodilo u pravo vreme, taman kada mi je trebao neko da me malo usresredi. A onda dobijete i dete pa život postane dosta ozbiljniji. Počnete i ozbiljnije da radite. Tu i tamo postoji potreba i da Eni napiše neki tekst. Ona to napravi jako, jako dobro. Kad smo zajedno radili na pesmi 'Gde smo sad', prvi put u životu nisam imao nijednu jedinu primedbu na tekst. A note savršene, a ja sam težak saradnik -  izjavio je Masimo za Slobodnu Dalmaciju.

Na njegovim koncertima nikad ne nedostaje mladih, lepih i zgodnih žena.

- Na moje koncerte zaista dolaze najlepše žene, a to ne kažem ja, nego je sve više muške publike koja je to shvatila, pa i zbog toga dolaze. lepotu ne možeš ne primetiti, ali odavno sam shvatio da je vrednost u trajanju s mojom Eni - rekao je za Masimo.

Iako je iza njega više nego uspešna muzička karijera Masimo ne skriva da ga na sceni još i danas kadkada uhvatiti trema pred nastup.

- Bez obzira na iskustvo, uvek mi je nastup nešto što me prebaci u jedan drugi svet. Na svu sreću, kod mene rutina nije pustila ni prvo korenje. Ponekad se zaista osećam malo nelagodno, kao neki mladić kojeg trese trema. To publika oseti, pa zna da će na koncertu dobiti iskrenost - zaključio je muzičar.