Celebrity News

Megan i princ Hari u problemu: Njena majka namerava otkriti nepoznate detalje o njihovoj vezi

Megan i princ Hari u problemu: Njena majka namerava otkriti nepoznate detalje o njihovoj vezi

Prema navodima svetskih medija, majka Megan Markl spremna je otvoreno progovoriti o rasističkim uvredama koje je njena kćerka iskusila na sopstvenoj koži u velikom intervjuu sa američkom televizijskom ikonom, Oprom Vinfri.

Dorija Redžinald (61), koja će imati ključnu ulogu u ćerkinom kraljevskom venčanju, viđena je po odlasku iz kalifornijskog doma Opre Vinfri u Santa Barbari. Iako razlog šestosatne posete Opri još uvek nije poznat javnosti, izvor američke televizije otkrio je britanskom tabloidu Mirror da su Dorija i Opra razmenjivale ideje o velikom intervjuu.

Provele su sate razgovarajući, a najvažnije i najznačajnije pitanje o kojem su pričale odnosi se na rasu te i kako su pojedine osobe negativno reagovale na vezu Megan i princa Harija.

- Ono što se dogodilo ovom poznatom paru je zaista degutantno te su oni, kao i njihova porodica, zaprepašćeni. Doriji i Opri ova tema je vrlo bliska jer su obe pretrpele rasizam na vlastitoj koži - naglašava izvor.

Spomenuti intervju, međutim, može biti snimljen i prikazan jedino ako ga dozvoli Megan, princ Hari i kraljevstvo. Nedugo nakon što je njihova veza 2016. godine postala javna, princ Hari pokušao je da javnim obraćanjem zaustavi rasističke komentare, uvrede i napade na svoju devojku ističući kako je postala "subjekt zlostavljanja i uznemiravanja" na društvenim mrežama, ali i u medijima gde se o Megan raspravljalo na veoma ružan način.

Samo dan nakon što su ove godine otputovali na službeno putovanje u Škotsku, na ime Megan Markl i princa Harija u Kensingtonsku palatu stiglo je pismo u kojem su pronađeni tragovi belog praha za koji se sumnjalo da je otrov antraks. Policija je odmah alarmirana, kao i jedinice za terorizam, a sprovedena je i istraga.

O rasizmu sa kojim se susrela u Holivudu, Megan je svojevoljno progovorila u britanskom izdanju magazina Elle, a njena majka uskoro će joj se pridružiti u završnim pripremama venčanja koje se očekuje 19. maja u kapelici St. George u dvorcu Vindsor.