Celebrity News

Megan Markl demonstrira - Mala žuta haljina je sve što vam treba ovog leta

Megan Markl demonstrira - Mala žuta haljina je sve što vam treba ovog leta

Već pri prvom pojavljivanju princa Harija i Megan Markl kao para, bilo je jasno da će, tada buduća, "britanska snajka" zameniti Kejt Midlton ne mestu kraljvske fashion ikone. Naočare koje je Megan tada nosila sutradan su raspodate u rekordnom roku.

Opsesija stilom sada vojvotkinje od Saseksa i dalje traje, ali s pravom. Iako joj često nalaze zamerke u ponašanju na zvaničnim događajima, greške kada je njen modni odabir nema. Megan je našla zlatnu sredinu između klasike, elegancije, svega što zahteva njena titula, i trendi komada.

Međutim, kako je javnost u zadnje vreme najčešće vidi na svečanim manifestacijama, njen odabir su uglavnom haljine i aksesoari shodno takvoj prilici. Ali, ovoga puta Megan Markl ponela je toaletu koju i "obični smrtnici" mogu da kopiraju i ponesu je u različitim prilikama. Reč je o haljini u IN boji leta - žutoj.

Naime, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa prisustvovali su prijemu pod nazivom Your Commonwealth koji se održao u londonskoj kraljevskoj palati Marlborou, a za ovu priliku Megan je odabrala jarko žutu haljinu dizajnera Brendona Maksvela iz kolekcije za proleće/leto 2018. godine koja je savršeno pristajala njenom tenu. Uz to je ponela bež salonke Manola Blanika i minđuše brenda Adina Rejter.

Tako smo dobili još jedno savršeno izdanje Megan Markl koje će mnoge dame moći da iznesu uz letnji preplanuli morksi ten.

Da li vam se dopada?