Celebrity News

Megan Markl i princ Hari čekaju PRVO DETE?

Megan Markl i princ Hari čekaju PRVO DETE?

Ista stvar odala je i njenu jetrvu Kejt Midlton tokom prethodnih trudnoća...

Da princ Hari i Megan Markl priželjkuju decu, već je poznato, a njihovo poslednje putovanje u Irsku moglo bi da skriva tajne poruke koje upućuju da nedavno venčani kraljevski par očekuje svoje prvo dete.

Naime, kako Elle prenosi, tokom druženja s fanovima koji su Harija i vojvotkinju od Saseksa uzbuđeno dočekali prilikom njihove posete, jedna od prisutnih obožavateljki Ilejn Adam-Stjuart postavila je princu škakljivo pitanje o očinstvu.

- Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petoro dece. Kada ćete ti i Megan da napravite svoje - upitala je znatiželjna gospođa.

Njeno duhovito sročeno i nimalo suptilno pitanje Harija je nasmejalo, pa se u jednom od retkih trenutaka kada se dotakne ove teme, princ izlanuo:

- Petero dece? Previše.

Osim retke prilike u kojoj Hari govori o svojim potomcima, njegova supruga Megan Markl u Dablinu je takođe napravila gest koja bi mogao da ide u prilog glasinama o trudnoći.

Naime, tokom baštenske zabave koja se održavala za vreme njihove posete, vojvotkinja od Saseksa podigla je čašu sa šampanjcem ne bi li nazdravila, ali kako Express prenosi, suzdržala se od uzimanja gutljaja i čašu je samo prislonila ustima.

Meganino izbegavanje konzumiranja alkoholnog pića svakako bi moglo da upućuje na to da bi kraljevski par uskoro mogao da objavi svetu srećne novosti.