Celebrity News

Megan Markl NE MOŽE DA SAKRIJE KOLIKO JE OČAJNA zbog svega što joj se događa

Megan Markl NE MOŽE DA SAKRIJE KOLIKO JE OČAJNA zbog svega što joj se događa

Nakon što su britanski mediji napisali verovatno gotovo sve što može o Megan Markl, nekadašnja američka glumica inspirisala je i novinare iz Amerike da joj posvete novinske stupce. Izvor blizak nekadašnjoj glumici Suitsa, otkrio je za US Weekly kako se ona oseća očajno i kako je za nju cela situacija stresna, otkako je postala vojvotkinja od Saseksa.

Navodno Megan najviše smetaju glasine o navodnom neslaganju nje i Kejt Midlton, kao i sve ostalo što se piše o kraljevskoj porodici, a u čemu je ona prozvana glavnim krivcem. Kako otkriva izvor, od svega joj je verovatno najviše zasmetalo to što je predstavlja kao osobu koja ima potrebu da bude u centru pažnje i kako ne bira svoj put do vrha.

Holivudski insajderi nedavno su otkrili za Vanity Fair kako Markl i nije osoba "s kojom možeš biti prijatelj" kao i to da je njen cilj uvek bio da se udati za neku "facu".

Kao odgovor na negativna medijska pisanja, izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je:

- Megan prolazi kroz teško razdoblje. Osim što je u trudna mora da se boriti s javnim prozivkama, a zbog toga je za nju cela situacija neverovatno stresna.

Šuška se i kako je sam princ Hari rekao da se oseća odgovornim za to što se njegova supruga oseća tako loše, a i pre je već govorio kako oseća frustracije jer ne može da je zaštiti od osude javnosti.

- Princ Hari poprilično je frustriran jer zna da ne može mnog toga da učini. Poprilično mu je teško da drži Megan podalje od svih negativnosti i zla koje joj se pripisuje u poslednje vreme.

S druge strane, za "ambicioznu" vojvotkinju dodatno je frustrirajuće što Bakingemska palata odbija apsolutno sve njene ideje i predloge, pa se oseća kao da nema pravo glasa.