Celebrity News

Merilin Monro je imala jednu manu na svom telu zbog koje se stidela

Autor: | 20/08/2017

Merilin Monro je imala jednu manu na svom telu zbog koje se stidela

Tokom svoje petnaestogodišnje karijere, Merilin Monro "odradila" je vrlo malo golišavih snimanja.

U nedovršenom filmu "Something's Got to Give", brćkala se u toplesu, a gola je pozirala fotografu Bertu Sternu za seriju fotografija Last Sitting koje su objavljene u američkom Vogue, 1962. godine.

Bilo je to njeno poslednje poziranje pre smrti, 5. avgusta iste godine.

Da li je ovo dokaz da se Merilin Monro nije ubila? (video)

Merilin je bila seks simbol svog vremena, a njena pojava uvek je bila savršena ili ju je barem tako doživljavala javnost.

OVO je tajna savršenog izgleda Merilin Monro

Međutim, stvarnost je bila nešto drugačija.

Prekrasna glumica na stomaku je imala poprilično veliki ožiljak kao podsledicu operacije žučne kese kojoj je bila podvrgnuta nešto pre snimanja za slavnu seriju fotografija.

Dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glavnu glumicu jako se stidela tog svog ožiljka, a pre nego što je stala pred fotoobjektiv Berta Sterna, morao je da je smiruje njen frizer i uverava kako uprkos tome izgleda fantastično.

Međutim, Stern ga je najblaže rečeno primetio, ali se tada umešala i tadašnja urednica Voga, opaka Dajana Vriland, rečima:

- Ništa nije dosadnije nego savršena ženska koža. Lepe su žene s ožiljcima.

Koliko god zvučalo ohrabrujuće, Stern je na kraju obrisao ožiljak s većine fotografija, a ožiljak nije vidljiv ni na fotografijama sa seta filma "Something's Got to Give".