Celebrity News

MEŠAJU SE VODITELJIMA U POSAO! Nataša i Peđa otkrili ZBOG ČEGA glumci rade na televiziji!

MEŠAJU SE VODITELJIMA U POSAO! Nataša i Peđa otkrili ZBOG ČEGA glumci rade na televiziji!

Srpska glumica Nataša Aksentijević i njen dugogodišnji prijatelj i kolega Peđa Damnjanović spojili su posao i prijateljstvo, pa će uskoro zajedno zaigrati pred pozorišnom publikom. Njih dvoje su poznati široj publici i po voditeljskim karijerama, a šta je to zbog čega glumci vole da rade u medijima, otkrili su nam upravo Nataša i Peđa.

- Nikad nisam razmišljao kao većina mojih kolega koji su pozorište stavljali na prvo mesto, jer je meni tu uvek bila televizija. Istina da sam napravio pet godina dugu pauzu kada je gluma u pitanju, ali sam sada počeo da radim tri predstave paralelno - kaže Damnjanović, dok njegova koleginica, Nataša Aksentijević priznaje da joj je voditeljska karijera došla sasvim slučajno.

- Sigurna sam da ima veze sa mojim horoskopskim znakom (smeh) Počelo je sve sasvim slučajno, zavolela sam voditeljski posao, a onda sam nastavila u tom pravcu. Naravno, nisam zapostavila glumačku karijeru, niti imam u planu. Poznato je da glumci vole svuda da se mešaju, pa tako danas ima dosta nas koji radimo kao voditelji - rekla je Aksentijevićeva.

Nataša i Pedja odigraće urnebesnu komediju “Kako i zašto ubiti muža” koja će svoju premijeru imati 3. marta u “Akademiji 28”.