Celebrity News

Mesecima je ne ostavlja na miru: Jelena Kostov na meti progonitelja

Mesecima je ne ostavlja na miru: Jelena Kostov na meti progonitelja

Atraktivnoj pevačicj Jeleni Kostov već neko vreme jedan fan pravi probleme.

Naime, nakon što ju je mesecima progonio jedan muškarac koji se ponudio da joj vodi nalog na društvenim mrežama, ona ga je prijavila jer je u jednom trenutku pokušavao i da joj se približi.

— Pisao joj je na društvenim mrežama. Predstavio joj se kao verni fan. Slao joj je fotke s njenih nastupa, pisao kako zna sve njene pesme, raspitivao o predstojećim nastupima — rekao je listu "Alo" pevačicin prijatelj i nastavio:

Intimno priznanje: Jelena Kostov otkrila svoju najveću želju

— Čak se ponudio da joj vodi i naloge na društvenim mrežama, kako bi joj, navodno, pomogao u marketingu, što je ona, srećom, odbila — dodao je isti izvor i objasnio da Jelena u početku u tome nije videla ništa loše, ali ubrzo su na pevačicin telefon počele da stižu nepristojne ponude.

— Postao je navalentan i agresivan muškarac. Prvo ju je muvao, zvao na večere i pića, a onda počeo da piše šta bi joj sve radio. Tada je Jelena potpuno odlepila, sve ispričala suprugu, a njega prijavila policiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Jan 2, 2020 at 12:57pm PST

— Potom je počeo da maltretira njene prijatelje i saradnike kako bi mu dali informacije o Jeleni. Išao je toliko daleko da je zvao i vlasnike diskoteka u kojima je Jelena imala ranije zakazane nastupe i predstavljao kao njen menadžer. Srećom, svi su ga provalili, pa su ga prijavili - rekao je izvor za "Alo", a ove navode potvrdila je i sama pevačica.

— Ne bi želela da dajem publicitet takvim osobama. Psihopata je uvek bilo i biće ih. Nisam ja jedina koja je imala posla s njima, nažalost.

Jelena Kostov: Žene, budite uvek sređene da vas muškarac nikada ne bi varao

Tužan početak godine za Jelenu Kostov

Podsećamo, Jelena Kostov započela je 2020 godinu tužnim vestima i velikim gubitkom jer joj je 6. januara preminula kuma.

Jelena koja je neutešna zbog smrti svoje kume i najbliže prijateljice, a od nje se i javno oprostila emotivnim rečima.

- Oko moje lepo, kumi moja... Jel moguće da se sve u jednom trenutku srušilo... Sve.. A toliko smo lepih planova imale... Plašila sam se ovog prokletog dana i ne znam kako da se nosim sa ovim neizdrživim bolom... Previše boli... Ne želim da prihvatim da te više nikada videti neću... Čuvam te u srcu svom dokle god moje kuca.. Putuj sa anđelima anđele moj - napisala je tada pevačica na društvenim mrežama.